Fineliner

Een fineliner is onmisbaar bij schrijven en tekenen

Met een fineliner maak je fijne lijnen. Je kunt er heel precies mee werken. Een fineliner is een stift waar je heel dun mee kunt schrijven. Je kunt er dus mee schrijven en mee tekenen. Zeker is dat een fineliner altijd van pas komt. De Foamtastische Huiskamer heeft dan ook diverse merken fineliner in haar assortiment zoals Edding, Ecco, Faber Castell, Schneider en Sakura. Door dit grote aanbod is er zeker een fineliner bij waar jij graagt mee werkt. Er zijn fineliners met watervaste inkt, maar er zijn ook fineliners met inkt op waterbasis. Comic tekenaars, illustratoren, grafici en schrijvers gebruiken vaak een fineliner, maar ook beginnende kunstenaars en studenten.

Fineliners in diverse dikten en kleuren

Ben je op zoek naar fineliners van goede kwaliteit dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. Fineliners zijn heerlijk om mee te werken. Zonder druk maak je een mooie stabiele lijn. Fineliners zijn niet alleen geschikt om mee te schrijven maar zijn ook erg fijn om mee te tekenen. Fineliners zijn er in diverse dikten en verschillende kleuren. Kleur je graag, dan kun je ze ook gebruiken, want je kunt nergens zo fijn en secuur mee werken. Fineliners zijn ook niet weg te denken bij (bullet) journaling, handlettering, doodling en tekenen.

Een fijnschrijvers kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Een fijnschrijver kopen? De Foamtastische Huiskamer heeft vele mooie fijnschrijvers in verschillende kleuren en sets. Een fijnschrijver is een aanwinst voor je etui. Echte klassiekers maar nog steeds onmisbaar.  Zowel in de webshop als in de winkel in Goirle kun je een  fijnschijver kopen. Heb je vragen, stel ze ons. Wij staan klaar in de hobbywinkel in Goirle om ideeën en adviezen te geven. De Foamtastische Huiskamer heeft fijnschrijvers en van goede kwaliteit net als de andere hobbymaterialen die ze verkoopt. Je krijgt van ons vervolgens een persoonlijke service. We zorgen steeds dat je bestelling snel wordt verzonden.