Gelpen

Een gelpen om te schrijven en te kleuren

Er zijn vele verschillende typen pennen die gebruikt worden om te schrijven, te tekenen en te kleuren. Zo ook de gelpen. In een gelpen zit inkt op waterbasis en je kunt er vloeiend mee schijven. De inkt in een gelpen is iets dikker dan de inkt van een balpen. Probeer maar eens uit wat je een gelpen allemaal voor kunt gebruiken. Gebruik een gelpen om teksten te schrijven in dagboeken of fotoboeken of bij scrapbooking of op ansichtkaarten. Of ga er eens mee kleuren. Probeer het eens op gekleurd papier en zelfs donker papier. Een gelpen geeft ook een mooi effect als detail over bijvoorbeeld kleurpotlood of markers en je kunt er zelfs details mee aanbrengen op andere materialen. Hoe ver reikt jouw creativiteit?

Schitterende creaties met gelpennen glitter

Gelpennen zijn er in heel veel verschillende kleuren en varianten maar met alle gelpennen kun je mee tekenen, versieren en schrijven. Kijk maar eens naar ons assortiment met verschillende merken. Al deze inkten geven een ander effect als je er mee kleurt of schrijft. Gelpennen glitter geven letterlijk een schitterend resultaat. Probeer gelpennen glitter maar eens op donker papier. Of geef een extra sprankeling aan een tekening of op bijvoorbeeld een kerstbal. Maak de mooiste creaties met gelpennen glitter.

Gelpennen kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Wil je gelpennen kopen? Gelpennen kopen doe je gemakkelijk, veilig en snel in de webshop van De Foamtastische Huiskamer. Natuurlijk kun je ook naar de winkel in Goirle komen waar wij klaar staan om je vragen te beantwoorden, de producten te tonen en je ideeën en adviezen te geven. In een gezellige hobbywinkel zie je alle creatieve producten die je nodig hebt. Graag helpen wij je om je werkstuk tot een goed einde te brengen. Gelpennen kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer. Je krijgt van ons vervolgens een persoonlijke service. We zorgen dat je bestelling snel wordt verzonden.