Uni-ball Signo Broad Gelpen

De breed schrijvende Uni-Ball Signo gelpen is populair bij kaarten makers, journal fanaten, handletteraars en bij alle andere hobbyisten.

Uni-Ball signo broad gelpen kopen bij De Foamtastische Huiskamer

De Uni-ball Signo gel pen heeft pigment inkt. Deze gelpen ligt zeer comfortabel in de hand met rubberen grip. De Uni Super Inkt droogt snel, en is hierdoor ook populair onder linkshandige schrijvers. De Foamtastische Huiskamer heeft deze Uni-ball Signo broad natuurlijk in het assortiment. Snelle levering door actuele voorraad en een deskundig shopteam in de winkel. Daarom koop je de uni-ball signo broad bij De Foamtastische Huiskamer.

De lijnbreedte van 1mm is geeft net wat meer inkt dan de gemiddelde gelpen en maakt het schrijven soepeler. Ons hsopteam laat je dat graag ervaren in de hobbywinkel in Goirle. Ken je de Uni-ball Digno Broad al en wil je hem online kopen. De Foamtastische Huiskamer is jouw adres voor de Uni-Ball Signo Broad online kopen. Het gemak van een webshop met de service van de lokale winkelier.

Door de lichtbestendige pigmenten op waterbasis. En het feit dat deze gelpen waterproof (exclusief de kleuren wit, goud en zilver). na droging zijn nog meer redenen om deze fantastische gelpennen te kopen.