Faber Castell Polychromos set

In onze webshop De Foamtastische Huiskamer hebben we Faber Castell kleurpotloden Polychromos zowel los als in complete dozen met kleurpotloden. De Faber Castel Polychromos kleurpotloden worden als set in een prachtig bewaarblik verpakt.

Faber Castell Polychromos

Polychromos komt van het Griekse woord voor veel kleur. De Faber Castell potloden zijn van een uitstekende kwaliteit en bestaan al meer dan 100 jaar. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor de hoogste breekweerstand, ongeëvenaarde lichtbestendigheid, uitstekende kleurschittering, veeg- en waterbestendig en en optimale overschilderbaarheid. Faber-Castell Polychromos kleurpotloden blijven goed zichtbaar op teken-, aquarel- en pastelpapier en op ruwe oppervlakken, zoals karton, hout, steen, leer en geborsteld metaal.

Deze Faber Castell kleurpotloden hebben een 3,8 mm kerndikte in hout gevat en zijn rond uitgevoerd. Bevatten hoogwaardige pigmenten met voortreffelijke kleurkracht en lichtbestendigheid. Volledige kleurafgifte en soepel werkend. Alleen met terpentine verwijderbaar. Houder gelakt in de kleur van het potlood.

Faber Castell kleurpotloden set

De kleurpotloden van Faber Castell zijn verkrijgbaar in een diverse kleurpotloden set. Denk bijvoorbeeld aan 12 stuks, 24 stuks, 36 stuks, 72 stuks en zelfs 120 kleurpotloden in een Faber Castell set. De Faber Castell kleurpotloden set is dus in vele varianten verkrijgbaar. De Faber Castell kleurpotloden set is er dus voor beginnende kleurders, maar ook voor professionele kleurders. Hoe groter de Faber Castell kleurpotloden set hoe meer tussentinten er in zitten.

faber castell kleurpotloden 120

Ben jij een fanatieke kleurder en wil je graag kunnen kiezen uit alle kleuren polychromos? Dan is de faber  castell kleurpotloden 120 echt iets voor jou. Bij de faber castell kleurpotloden 120 kun je echt uit alle kleuren kiezen. Het blik met 120 faber castell kleurpotloden heeft 2 lagen.En door deze 2 lagen is deze faber castell kleurpotloden 120 handig in gebruik.