Piepschuim platen | Piepschuim Staven

Piepschuim wordt ook wel styropor of tempex genoemd en een handige basis om mee te knutselen. Het basismateriaal is licht en laat zich makkelijk bewerken. De styropor artikelen zijn geschikt als basis voor alle hobbydoeleinden. Kan gebruikt worden bij het maken van bloem- en tuindecoraties met natuurlijke materialen of dienen als basis bij Powertex (textielverharder) werkstukken.

Styropor Figuren kopen

Heb jij voor jouw hobbyproject een mooie basis nodig. Styropor figuren kopen is echt de perfecte basis. Er is een actuele voorraad piepschuimfiguren bij De Foamtastische Huiskamer. Daarom is styropor figuren kopen bij ons een goede keuze. Met een snelle levering na styropor firguren kopen bij ons kun je ook snel weer verder.

Piepschuim balletjes kopen online

Voor heel veel hobbyprojecten zijn piepschuimballetjes een handige basis.Van piepschuimballetjes zijn er heel veel verschillende maten. Piepschuim ballen vanaf 15 cm  zijn er in 2 delen. De dichte piepschuim balletjes zijn er in de maten vanaf 1,5 tot 12 cm. In onze winkel kun je al deze maten piepschuim balletjes kopen. Maar ook online kopen van piepschuim balletjes is prima mogelijk bij De Foamtastische Huiskamer.

Op zoek naar piepschuim figuren Foam Clay?

Foam Clay hecht heel goed op piepschuim dus op zoek naar piepschuim figuren Foam Clay voor jouw hobbyproject. Bij de Foamtastische Huiskamer vind je jouw piepschuimfiguren Foam Clay. Deze piepschuim figuren foam clay kun je in 3d vormen gebruiken of als platte figuren. Maak zou je eigen verjaardagsfeest compleet met piepschuimfiguren foam clay.

Styropor en piepschuim

Ook wordt styropor en pieschuim gebruikt in combinatie met pailleten, cuvetten en kraaltjes die met speldjes erin geprikt worden. Styropor is een licht materiaal en niet zo duur in aanschaf. In dit deel van de webwinkel tref je allerlei snijvormen in styropor (EPS, piepschuim, isomo, foam, tempex, polystyreen) aan.

Let op dat je een zuurvrije lijm gebruikt, omdat het styropor anders wegsmelt.