Sequins | Pailetten

Pailletten, bij De Foamtastische Huiskamer hebben we ze in verschillende soorten, maten en kleuren. Pailletten zijn kleine glimmende plaatjes met een gaatje. Maak jouw eigen gemaakte kunstwerk af met pailetten of maak een volledige creatie.

Pailletten online kopen bij De Foamtastische Huiskamer

Ben je op zoek naar pailletten? Neem dan een kijkje in deze groep. We hebben pailleten van 6 mm in verschillende kleuren in ons assortiment. Deze kunnen verwerkt worden op styropor (tempex) vormen, op stof genaaid worden ter versiering van kleding of bij andere materialen gebruikt worden.  

Nuvo pure sheen pailletten bestellen

Met deze Nuvo pure pailletten van 4 mm kun je de mooiste projecten de finishing touch geven. Bij De Foamtastische Huiskamer in Goirle hebben we losse potjes en een set van vier potjes van 4 x 25 ml, kleur golden years.

Multi paillettenmix kopen voor je creatieve project doe je bij de Foamtastische Huiskamer

Ben je op zoek naar een mix van kleine pailletten in diverse vormen en heldere kleuren? Bij De Foamtastische Huiskamer hebben we een multi paillettenmix met de afmetingen 2-5 mm. Deze worden geleverd in een handige container met strooidop.

Sequins

Heel veel meer internationale merken noemen de pailletten sequins. Bij een aantal merken zijn ze ook echt kleiner. Dan kun je ze bijvoorbeeld ook als schudmateriaal gebruiken.

Missees sequins

In deze lijn van Studiio Light zitten ook kleine flesjes met sequins. Handig voor bijvoorbeeld kadozakjes.