EVA Foam Dowels | Bevels | Balls | Cones

Velen zullen de Foam Dowels kennen van bijvoorbeeld de Foam dowels amazon of de Foam dowels home depot winkels. Maar ze zijn ook gewoon in onze online hobbywinkel in Goirle te vinden. Zo kun je ze zelf bekijken die Eva Foam Dowels, Bevels, EVA foam cones enz.

Hoe gebruik je Eva Foam Dowels?

Je kunt deze handige eva foam dowels en eva foam bevels gebruiken om naden af te werken of bijvoorbeeld kleine scherpe details aan te brengen op een cosplay outfit. Het scheelt heel veel tijd met schuren. De eva foam cones, spheres, eva foam bevels en (half) dowels zijn zwart maar super te primen met Flexbond, Hexflex  of sealprime. Daarna kun je ze schilderen met acryl verf van PLUS color Acryl of bijvoorbeeld Amsterdam Acrylics.


Foam dowels cosplay


Foam dowels zijn super leuk te verwerken in verschillende cosplay en fantasy costumes.
Foam Dowels, half dowels en Foam Bevels zijn een hele makkelijke manier om Foam cosplay armor een mooie rand te geven. Dit geeft een leuk extra detail en maake veel Cosplay armor gelijk heel erg 3D!
Foam Dowels cosplay gaan goed samen in niet alleen het cosplay armor, maar ook in kleding. De Eva foam dowels kunnen omwikkeld worden met stof, en met de hand op kleding worden genaaid. Een hele leuke manier om extra details toe te voegen aan veel soorten costumes dus!

Eva foam cones en spheres


Ook de Eva foam Cones en de Eva foam Spheres zijn leuk te gebruiken voor Cosplay en fantasy costumes. Zo worden de Spheres vaak gebruikt in verschillende sieraden en hoofdstukken, maar ook in veel fantasy wapens zijn ze erg leuk!
Foam Cones zien we vaak terug in Cosplay wapens als goede stevige punten, maar ook in veel fursuits als tanden of klauwen. Doordat deze gemaakt zijn van Eva foam zijn ze erg gebruiks en conventie vriendelijk en daarom een goede keuze voor kostuums.
Spheres en Cones zijn beide erg stevig en makelijk te bevestigen aan Eva foam of andere soorten foam met de Wakol lijm uit ons assortiment.