Foam en Foamboard

De specialist in diverse soorten foam

Foam is een schuim waar je de meest fantastische creaties mee tevoorschijn tovert. De mogelijkheden van foam zijn eindeloos. Foam is een verzamelnaam voor onder andere knutsel foam, EVA foam, foam rubber of knutsel rubber. Wij zijn gespecialiseerdin foam. Naast een enorm assortimen EVA foam, Glitter foam en PE Foam hebben we ook enorm veel kennis van de producten en de mogelijkeheden om hier mee te werken. Kijk maar eens naar het assortiment. Daar vind je o.a. EVA foam in verschillende dikten en verschillende formaten, allerlei soorten EVA dowels, hoeden- en pruikenfoam, gliltterfaom, foamboard en bloemenfoam. Voor maatwerk en prodcuttraining verwijzen wij u naar www.workshopsgoirle.nl

Met schuim foam maak je de meest fantastische creaties

Schuim foam is een mooi materiaal in vele kleuren waarmee je snel heel veel volume hebt. Toch blijft het dan licht van gewicht. PE Foam is een flexibel materiaal waarmee je bijna alles kunt maken. Met warme lucht kleef je 2 delen foam heel gemakkelijk en snel aan elkaar. Je hebt dus geen lijm nodig. Foam is waterafstotend dus neemt geen vocht op. Foam wordt veel gebruikt om foam hoeden en -pruiken van te maken. Dat is niet zo raar want foam is een materiaal wat zich gemakkelijk en snel laat verwerken.  Het is eenvoudig te knippen, snijden en ponsen. Ook wordt het veel gebruikt voor het maken van kostuums of gedeelten daarvan of voor allerlei accessoires. Dit bijvoorbeeld voor carnaval, dansscholen, theater, toneel, allerlei shows en cosplay. Schuim foam is heel licht maar toch stevig.

Foam kopen doe je bij Foamatelier, schmink en cosplay of Foamtastic Crafts

Foam staat ook bekend als knutsel foam EVA foam, foam rubber of knutsel rubber. De vele soorten, dikten en formaten foam kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer. Kies uit de vele kleuren. Als je daarbij graag advies wilt kun je het aan ons shopteam vragen. Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar om hun passie over te brengen, je te helpen om een keuze te maken of te helpen bij je bestelling. Kom eens kijken in onze winkel in Goirle of kijk in onze webshop naar het uitgebreide assortiment. Wij zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.