Boetseren | Modeleren

Boetseergereedschap helpt je bij het maken van de mooiste creaties

Echt met je handen bezig zijn doe je met boetseren. De meest creatieve vormen maken met bijvoorbeeld klei. Met je handen kneed en boetseer je er op los om de door jou beoogde vorm te maken. Het belangrijkste gereedschap bij boetseren zijn je handen. Vanaf een bepaalde fase maakt boetseergereedschap het werk een stuk gemakkelijker.  Boetseergereedschap is dus onmisbaar. Boetseergereedschap helpt je bij het maken van de mooiste creaties. Handige onderdelen voor fijne details te maken bijvoorbeeld. Kijk maar eens naar het assortiment van De Foamtastische Huiskamer.

Fimo gereedschap voor het fijne werk

Fimo is een bekende boetseerklei voor zowel kinderen als volwassenen en voor zowel de hobbyisten als de professionele kunstenaars. Fimo klei is erg geschikt om kleine en verfijnde objecten en details te maken zoals bijvoorbeeld sieraden, kralen, beeldjes en andere decoraties. Fimo gereedschap is bij dit fijne werk onmisbaar. De Foamtastische Huiskamer heeft een ruim assortiment Fimo gereedschap en Fimo toebehoren. Hiermee kunnen de kunstwerken worden versierd en verfraaid. Met Fimo gereedschap kun je je creatieve ideeën van een perfect uiterlijk voorzien.

Kleigereedschap koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Vind je passende kleigereedschap dat jou kan helpen bij de uitvoering van je creatieve ideeën in onze webshop of in onze winkel in Goirle.  Je hebt talloze mogelijkheden met het juiste kleigereedschap. Voor elke decoratie of techniek is er wel een handig hulpmiddel. Bij De Foamtastische Huiskamer helpen we je graag je idee tot een goed einde te brengen. Ons shopteam staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden over kleigereedschap of over andere hobbymaterialen. Verder helpen we je graag bij je bestelling en zorgen we dat alles zo snel mogelijk wordt geleverd.