Lightpad en lampen

Een goede daglichtlamp is belangrijk voor goed zicht

Creatief bezig zijn betekent ontspanning. Daarvoor moet je lekker comfortabel kunnen werken. Een aantal materialen kunnen je daarbij helpen. Goede verlichting is heel erg belangrijk. Je ziet details en kleuren beter en bent minder snel moe. Goede verlichting creëer je met een daglichtlamp. Wij hebben voor jou de geschikte daglichtlamp. Je kunt deze precies laten bijschijnen waar het nodig is. Een daglichtlamp is energiebesparend en straalt geen warmte uit. Ook maakt hij geen lawaai en leidt je dus niet af als je lekker ontspannen aan het werk bent. Met een daglichtlamp kun je langer lekker doorgaan want je wordt niet zo moe.

Een lightpad of projector zijn gemakkelijk om afbeeldingen over te zetten op een ander materiaal

Er zijn diverse benamingen voor een lightpad. Het wordt ook lichtplaat of lichtbak genoemd. Dit zijn allemaal namen voor een tablet met licht erin zodat je een afbeelding, patroon of tekst gemakkelijk kunt overzetten op een ander materiaal. Het licht schijnt door je papier en je kunt het beeld gemakkelijk overtrekken. Dat scheelt je veel werk en tijd. Een lightpad komt vaak van pas en is bij vele hobby’s te gebruiken zoals bij handletteren, diamond painting, ontwerpen, om maar een paar dingen te noemen. Ook is een projector een gemakkelijk apparaat om afbeeldingen te projecteren op een ander materiaal zoals een muur, een schildersdoek of papier zodat je het gemakkelijk en goed kunt overnemen.

Met een loep ontgaat je geen detail

Wil je beter zicht op je werk dan werk je met een handige loep. Een loep of vergrootglas maakt details beter zichtbaar voor je. De verschillen zitten hem in de grootte van het glas en het aantal keren dat hij vergroot. Een loep zal vaak van pas komen bij meerdere hobby’s maar vooral bij hobby’s waar je fijne details goed moet zien. Dit is vaak bij handwerken zoals bijvoorbeeld bij borduren. Je werkt met een loep vaak een stuk gemakkelijker. Neem maar eens een kijkje in onze webshop naar hulpmiddelen die je werk een stuk gemakkelijker maken. Wij zorgen dat je bestelling snel wordt verzonden zodat je snel aan de slag kunt.