Katoen koord

Katoen koord voor praktische en decoratieve doeleinden

Katoen koord heeft vele positieve eigenschappen. Katoen koord is een natuurlijk touw. Het is gemaakt van natuurlijke katoen garens. Het is dan ook erg sterk. Katoen koord is soepel en voelt zacht aan in de hand. Katoen koord is hittebestendig en vlam vertragend. Het is ook nog eens milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Door deze vele positieve eigenschappen is katoen koord geschikt voor vele praktische toepassingen en knutsel toepassingen en wordt het ook gebruikt voor decoratieve doeleinden.

Koord katoen met glimmend draad maakt het nog decoratiever

Omdat katoen gemakkelijk geverfd kan worden is het in vele mooie kleuren te verkrijgen waardoor het heel decoratief is. Koord katoen is door zijn vele positieve eigenschappen niet te missen bij je hobbymaterialen. Koord katoen wordt gebruikt voor knopen, haken, sieraden maken, verpakkingen te sluiten of te decoreren. Ook heb je katoen koord met een glimmend draadje waardoor het katoen koord nog decoratiever wordt. Verzin maar eens wat om koord katoen voor te gebruiken. Om cadeautjes in te pakken, om armbandjes of sleutelhangers van te knopen of om geschenkverpakkingen dicht te maken. Bij het inpakken van cadeaus is het een mooi accent om het koord over een lint of om het cadeaupapier wikkelen. Hoe ver reikt jouw creativiteit?

Katoen touw koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Ga naar de webshop of kom naar de winkel van De Foamtastische Huiskamer en  koop er katoen touw. De Foamtastische Huiskamer is de leukste hobbywinkel met een zeer ruim en gevarieerd aanbod. Mocht je extra advies willen kun je contact opnemen met het deskundige shopteam dat je met raad en daad bijstaat. Kijk hiervoor naar de contactgegevens. Katoen touw koop je bij De Foamtastische Huiskamer, net als al je andere hobbymaterialen. Wij helpen je graag bij het geven van informatie en het zoeken naar het juiste product voor jou. We zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt geleverd en je snel aan de slag kunt met dit fantastische materiaal.