Touw en koord

Met touw en koord kun je mooie decoraties maken

Touw en koord bestaat uit losse touwen of draden. Daardoor is het sterk. Je gebruikt touw en koord om dingen samen te binden maar je kunt het ook gebruiken voor versiering. Je kunt ermee vlechten of vezels of strengen om elkaar heen draaien. De Foamtastische Huiskamer heeft diverse soorten touw en koord in haar assortiment zoals jute koord in diverse kleuren, papier garen, woldraad met jute koord en hennep. Je kunt er de leukste dingen mee maken. Je kunt het om dingen wikkelen, je rijgen, knopen, enz. Gebruik touw en koord eens als decoratiemateriaal. Touw en koord zijn eenvoudige materialen maar je kunt er geweldige decoraties mee maken. Hoe ver reikt jouw creativiteit?

De Foamtastische Huiskamer heeft touw in diverse kleuren

Er zijn vele manieren om met touw te werken en het zowel voor decoratieve als praktische doeleinden te gebruiken bijvoorbeeld om mee te knutselen. De Foamtastische Huiskamer heeft daarom ook touw in allerlei kleuren en materialen waardoor ze zeer decoratief zijn. De verschillende soorten touw zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Ze zijn daardoor biologisch afbreekbaar, minder belastend voor het milieu en geven een klassieke uitstraling. Natuurlijke materialen zijn decoratief. Touw mag niet ontbreken in je hobbykast.

Koord kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Wil je touw of koord kopen? Kijk dan naar het assortiment van De Foamtastische Huiskamer. Je kunt touw en koord kopen in onze webshop en in onze winkel in Goirle. Je vindt er nog veel meer materialen om te knutselen en lekker creatief bezig te zijn. De Foamtastische Huiskamer is de leukste hobbywinkel met een zeer ruim en gevarieerd aanbod. Mocht je extra advies willen kun je contact opnemen met het deskundige shopteam dat je met raad en daad bijstaat. Kijk hiervoor naar de contactgegevens. Wij helpen je graag bij het geven van informatie en het zoeken naar het juiste product voor jou. We zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt geleverd en je snel aan de slag kunt met dit fantastische materiaal.