Wow Fab Foil

De folie van WOW is een folie die je kunt gebruiken met dubbelzijde tape, maar ook met het lamineeraparaat, de We`R Quill pen, of de speciale hotfoil paste van Carfters workshop.
Folie druk is een leuke techniek die jouw project iets bijzonders geeft. De Foamtastische Huiskamer heeft zowel de verscillende folies van WOW in het assortiment als de bijbehorende producten. Door onze acvtuele voorraad kunnen we jouw bestelling snel afwerken en leveren.

WOW Fab Foil

WOW! Fab Foil is een veelzijdige folie. Het is te gebruiken voor verschillende technieken. In combinatie met de Wow Bonding Powder kun je stempelafdrukken maken en die met folie bewerken. MAar de WOW Fab Foil is ook leuk te gebruiken in combinatie met dubbelzijdig tape, vellen of met een kleef ink en bijvoorbeeld de flitter glu van IndigoBlu. Zo vewerk je de Fab Foil in je mixedmedia projecten.

Maar je kunt ook de wow cold foiling gebruinen in  combinatie met een laser printer en een lamineerapparaat
Door eerst in spiegelbeeld te printen met een laserprinter en daarna je afbeelding met de WOW fab foil door een lamineermachine te halen, zonder lamineer sheet, krijg je een prachtig resultaat.De met de laser gedrukte tekst of afbeelding wordt door de warmte van het lamineerapparaat geactiveerd en daar komt dan de Fab Foil op je ondergrond. Zorg er voor dat de glimmende gekleurde kant naar boven zit.

Deze Fabulous Foil van WOW! geeft echt een wow-effect!

Hoe gebruik je de Wow bonding poeder met de foiling

WOW! bonding powder: Stempel je afbeelding met clear embossing inkt (zoals VersaMark) of andere pigment inkt op papier en voeg Wow! bonding powder toe. Verwijder overtollige poeder en verhit met een heattool. Plaats de folie op de afbeelding met de glimmende kant naar boven en kies een strijkijzer, heattool of lamineerapparaat om de folie te fixeren.

Wow cold foiling met dubbelzijde tape

Dubbelzijdige tape of craftsheets: Plaats de folie over de dubbelzijdige tape of sheet met de glimmende kant naar boven. Wrijf goed en verwijder de folie. In de verpakking van de WOW fab foil zit een engelstalige handleiding.