Klei & Gips

Vele soorten klei kopen bij De Foamtastische Huiskamer

Een heerlijke hobby waar je je lekker in uit kunt leven is boetseren. Bij De Foamtastische Huiskamer zijn we graag creatief bezig en willen jou ook graag inspireren. Ga kleien en maak de mooiste werkstukjes en werkstukken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is een boeiende hobby waar je mee bezig blijft.  Je kunt verschillende soorten klei kopen. De Foamtastische Huiskamer heeft een mooi assortiment boetseermaterialen zoals beton, gips, luchtdrogende klei, fimo klei, foam clay, pearl clay, silk clay, pottenbakkersklei en nog velen meer maar ook mallen en ander gereedschap die je voor deze hobby nodig hebt. Klei kopen doe je bij De foamtastische Huiskamer.

Leef je uit en ga boetseren met klei en gips

Wil je ook zo graag werken met klei en gips. Laat je creativiteit de vrije loop met klei en gips en maak kleine en grote decoraties. Lekker met je handen in de klei zitten. Het is erg rustgevend voor kinderen en volwassenen, voor beginners en gevorderden.  Het maakt niet uit wat je wilt maken. Het gaat vooral om het proces. Toch heeft De Foamtastische Huiskamer vele soorten klei en gips om aan je speciale wensen te voldoen. Of je nu wil werken met gipsverband, met beton, gietgips, fimo klei of met Foam Clay. Ga boetseren en vind bij de Foamtastische Huiskamer je klei en gips en ander boetseermateriaal .

Boetseerklei koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Kleien deden we vroeger al en deze hobby is nooit weggegaan. De keuze in boetseerklei was nog nooit zo groot. Kijk maar eens naar het ruime assortiment boetseerklei van De Foamtastische Huiskamer. Wil je graag advies bij het kopen van boetseerklei of bij het kopen van andere hobbymaterialen dan helpen we je graag.  Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar om hun passie over te brengen, je te helpen om een keuze te maken of te helpen bij je bestelling.  Wij zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.