13@rts - 13arts Mixed Media Stencil

De Foamtastische Huiskamer heeft de complete collectie van 13@rts.

13@rts is een merk uit Polen met heel veel prachtige producten voor het maken van scraplayouts, kaarten en mixed media projecten zoals onder andere papier, embelishments, verf, acrylinkt, waterinkt, allerlei tekst stickers en softboard decoraties. De Foamtastische Huiskamer heeft de complete collectie van 13@rts in huis. Het motto van 13arts is “create art”. De mooie producten van dit mixed mediamerk zijn een prachtige basis. Producten van 13arts  hebben een vintage look, maar altijd met een stoer randje. Aida, de ontwerpster van 13arts, maakt prachtige 3d mixed media projecten die je inspireren. Door de veelzijdigheid van de producten heeft 13arts een vaste plek in de collectie van De Foamtastische Huiskamer.

Experimenteer met 13arts mixed media sjabloon

Het motto van 13@rts is Free your mind, create art. De ontwerpen van deze sjablonen dagen je ook zeker uit om jouw creativiteit de vrije loop te laten. 13arts mixed media sjablonen zijn gedetailleerd en komen van pas in al je hobbyprojecten zoals een scraplayout, een mixed media project, een art journal om maar wat te noemen maar het hangt af van jouw fantasie. Experimenteer met de mogelijkheden van 13arts mixed media sjablonen.

13@rts mixed media stencil voor mooie ontwerpen

Bij de ontwerpen van 13@rts spat de creativiteit er af. Of je nu houdt van scrapbooking, mixed media of kaarten maken, je maakt schitterende ontwerpen met 13@rts mixed media stencils. De Foamtastische Huiskamer is blij de hele collectie van 13@rts in haar assortiment te hebben. Bij De Foamtastische Huiskamer in de winkel vind je altijd veel voorbeelden die gemaakt zijn met de prachtige 13@rts mixed media stencils. Wil je de mooiste 13@rts mixed media stencils kopen kijk dan zeker naar het assortiment van De Foamtastische Huiskamer. De Foamtastische Huiskamer heeft een zeer ruim assortiment aan verschillende producten voor je klaarstaan. Ook 13@rts mixed media stencils behoren bij deze 15000 artikelen. Ook bij ons shopteam zijn onder andere de 13@rts mixed media stencils favoriet. Wij proberen altijd zoveel mogelijk productinformatie te geven. Mocht je toch nog vragen hebben neem dan contact met ons op. Het shopteam helpt u graag verder met informatie of een keuze te maken uit de mooie collectie 13@rts mixed media stencils of uit het uitgebreide assortiment. Je bestelling  wordt dan zo snel mogelijk verzonden.