IndigoBlu A6 Rubber Stamp

Het engelse merk IndigoBlu heeft een prachtige collectie rubberstempels. De A6 rubber stempel van IndigoBlu is echt topfavoriet bij stempelaar. De collectie met IndigoBlu A6 rubber stempels bevatten veel verschillende afbeeldingen van stoere steampunk, sjieke vintage tot aan romantische bloemen.
Te gebruiken voor kaarten, scraplayouts en mixed media projecten.

Eigenschappen van de gedetailleerde rubber stempel van IndigoBlu in A6 formaat.

Hoogwaardige engelse rubber stempels van IndigoBlu in A6 formaat
De stempels zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit roodrubber
Ze zijn mounten, dus klaar voor gebruik en voor gesneden met een machine.

Alle stempels van dit schitterende engelse merk zijn handgemaakt.

Welke inkt kan ik het beste gebruiken voor gedetailleerde afdrukken?

De stempels in A6 formaat van IndigobBlu zijn gekenmerkt om zijn gedetailleerdheid en daarom favoriet bij vele stempelaars. Maar om een mooie afdruk te krijgen heb je naast een kwalitatieve stempel ook een goede inkt nodig. En er zijn natuurlijk heel veel merken te verkrijgen. De Foamtastische Huiskamer heeft ook een uitgebriede collectie. Het advies van het team van De Foamtastische Huiskamer is om voor je kaarten en echtergronden op goed papier te stempelen met Versafine Clair. Mocht je jouw eigen transparante sheets willen stempelen dan adviseert het team van De FoamtastisceHuiskamer om te werken met StazOn.

Hoe maak ik mijn A6 stempel van IndigoBlu schoon?

Ook al kan het geen kwaad als er op de stempels van IndigoBlu wat inkt achterbljjft vinden vele stempelaar het prettig om de rubber stempels van IndigoBlu goed schoon te maken.
Dit kan met de stempelcleaner van IndigoBlu. Deze cleaner kun je ook goed gebruiken als er flitterglu op je stempel achterblijft na het stempelen met Mega/flakes van IndigoBLu. Je de cleaner zelfs een nacht laten inwerken en dan nozullen je rubber stempels niet beschadigd raken.