Schmink & SFX

Leef je creatief uit met schmink en SFX (special effects).

Wil je een kinderfeestje opvrolijken? Heb je een rol als acteur of toneelspeler? Met schmink laat je jezelf of een ander er anders uitzien. Met schmink tover je iemand in een handomdraai om in een clown, een princes, een monster of een held. Met grime kun je iemand bijvoorbeeld veel ouder maken dan hij of zij in werkelijkheid is, of  levensechte verwondingen nabootsen. Ook is het toepassen van SFX erg leuk. Daarmee creëer je special effects. Je verandert daarmee fysieke kenmerken van het gezicht en/of het lichaam.

De Foamtastische Huiskamer heeft alles om te schminken in huis

Wanneer je begint met schminken heb je de juiste materialen nodig. Als je wilt gaan schminken kies je voor schmink van goede kwaliteit. De Foamtastische Huiskamer is blij Superstar in haar assortiment te hebben want Superstar is een merk van hoge kwaliteit. Het is gebruiksvriendelijk en veilig. Superstar is een schmink op waterbasis . Zelfs een dunne laag is voldoende voor een mooie dekkende basis. Het droogt snel en geeft niet af. Superstar heeft vele kleuren om te schminken en is geschikt voor kinderen en volwassen.

Schmink koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Snel een andere personage aanmeten? Vind je schminken leuk of grimeer je meer als profesional of professionele hobbyist? Er zijn verschillende soorten schmink te koop en met de verschillende soorten schmink werk je anders met spons of penseel. Voor een mooi schminkresultaat koop je schmink en grime benodigdheden, glitters en schminkpenselen bij De Foamtastische Huiskamer. Omdat u een mooi schminkresultaat wilt en er aandacht aan wilt besteden, besteden wij graag aandacht aan u en geven u graag advies. Heb je vragen over schmink of grime of SFX?  Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden of je te helpen een keuze te maken of te helpen bij je bestelling.  Wij zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.