Faber Castell Polychromos

Met Faber Castell Polychromos potloden maak je professionele tekeningen

Tekenen en kleuren is een hobby waar je veel plezier uit kunt halen. Ook al denk je misschien dat je niet kunt tekenen, iedereen kan het en oefening baart kunst. Goede kleurpotloden zijn hierbij noodzakelijk. Vooral als je al wat gevorderd bent, dan wordt de intensiteit van de kleuren voor je werkstukken belangrijker en ook de kwaliteit van de kleurpotloden. Je moet dan op zoek naar potloden die een goede naam hebben als het over de kwaliteit en de kleuren gaat. Als je gaat voor de kleurpotloden van Faber Castell, dan zit je altijd goed. Faber Castell Polychromos is een zeer stijlvolle lijn potloden van hoge kwaliteit.

Wat zijn de kenmerken van Polychromos Faber Castell kleurpotloden?

Faber Castell brengt verschillende soorten potloden uit, alsmede ook schildersmaterialen. Het merk staat goed bekend en hiervan mag je dan ook hoge kwaliteit verwachten. Met de lijn Polychromos van Faber Castell, heb je prachtige potloden met een heldere kleur en veel keuze. De lijn bestaat uit 120 verschillende potloden, zodat je altijd de kleuren vindt die je zoekt. De potloden hebben een stift met een kerndikte van 3,8 millimeter in een houten omhulsel in een ronde vorm. De kern van een Polychromos Faber Castell bestaat uit hoog hoogwaardig pigment met een goede kleurkracht en uitstekende lichtbestendigheid. In tegenstelling tot veel andere potloodmerken, is de kleur wis- en watervast. Je kunt de kleuren alleen verwijderen met terpentine. Iedere houder is gelakt in de kleur van het potlood.

Faber Castell Polychromos kopen bij De Foamtastische Huiskamer

Wanneer je op zoek bent naar goede kleurpotloden, dan kun je Faber Castell Polychromos kopen bij De Foamtastische Huiskamer. Wij verkopen de potloden van de lijn Polychromos per stuk, maar ook in fraaie verpakkingen als een complete set. In onze winkel heb je de mogelijkheid om de potloden te proberen, zodat je kunt testen of je de juiste kleur hebt. Mocht je niet in de buurt van Goirle wonen of niet naar onze winkel kunnen? Geen enkel probleem voor ons, je bestelt je potloden in onze webshop en wij verzorgen een snelle thuisbezorging.