Faber-Castell Viltstiften

De vertrouwde kwaliteit van Faber Castell voor de jongste kuntstenaars. De stiften van Faber Castell hebben een goede punt en kleurafgifte. Maar daar viltstiften van Faber Castell uit de rode lijn zij speciaal geschikt voor kinderen. De inkt uit de Faber Castell Viltstiften is uitwasbaar. Er is een grote variatie in kleuren, puntdiktes etc. De prijs kwaliteitverhouding van de Faber Castell viltstiften is subliem.

Faber-Castell is topkwaliteit in schrijf- en tekenwaren

Bij De Foamtastische Huiskamer kunt u alle Faber-Castell producten eenvoudig en voordelig online bestellen. Faber-Castell is ’s werelds grootste producent van houten kleur- en grafietpotloden. Onze winkel is een kwaliteitsdealer van deze producten.

Om binnen het uitgebreide assortiment van Faber-Castell gemakkelijk het juiste artikel te vinden zijn de producten verdeeld in verschillende productgroepen.

Faber Castell Art & Graphic (groene verpakkingen)

Deze lijn combineert het beste van meer dan 250 jaar ervaring in het ontwikkelen en vervaardigen van exclusieve kunstenaarsproducten en staat bij hobbyschilders en professionals hoog in het vaandel.

Faber Castell Creative Studio (blauwe verpakkingen)

In dit assortiment vind je een uitgebreide collectie producten voor jeugd en volwassenen die teken- en kleurmateriaal nodig hebben op school of voor hun werk.

Faber Castell Playing & Learning (rode verpakkingen)

Deze rode lijn en zijn er speciaal voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar een scala aan geschikte producten om zo zijn of haar enthousiasme en nieuwsgierigheid voor creativiteit te ontwikkelen.

Zo is er voor iedereen een geschikte lijnen met de kwalitatieve Faber Castell producten.