Kleurstift & Glitterstift

Kleurstiften van goede kwaliteit

Ben jij gek op kleuren met stiften? Kriebelen je vingers en wil je dolgraag aan de slag? Dan is het fijn om over goed materiaal te beschikken om mooie resultaten te krijgen. De Foamtastische Huiskamer heeft diverse soorten en merken kleurstiften in haar assortiment. Je vindt er kleurstiften voor kinderen en voor volwassenen. De kleurstiften zijn er met verschillende dikten van de punten. Bedenk dus goed wat je wilt gaan maken.  De merken Faber Castell, Edding, Tombow, Nuvo en Eberhard Faber sieren ons assortiment.

Stiften zijn voor jong en oud

Tekenen en kleuren met stiften is een leuke hobby voor jong en oud. Met een goede kwaliteit stiften krijg je ook mooie resultaten. Stiften zijn ideaal voor het maken van schetsen, tekeningen, illustraties, opschriften, ontwerpen en lay-outs. De combinatiemogelijkheden met andere technieken is eindeloos. Gebruik de stiften in je mixed media project of je art journal. Hoe ver reikt jouw creativiteit? Geef je creativiteit een boost en snuffel eens rond in het assortiment van De Foamtastische Huiskamer.

Glitterstiften voor bling bling

De Foamtastische Huiskamer heeft een mooie collectie viltstiften voor je creatieve projecten. Hou je van bling bling dan hebben we ook glitterstiften en stiften metallic voor je die wat extra’s geven. Glitterstiften koop je net als de andere kleurstiften los of in sets. Bij De Foamtastische Huiskamer is volop keuze uit kwalitatief goede materialen. Je krijgt er een persoonlijke service. Tevens staan wij voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Snuffel maar eens lekker rond en we helpen je graag bij je bestelling die vervolgens snel naar je toe komt.