Faber Castell Pastelpotlood

Pastelpotloden zijn een prachtig medium om mee te tekenen, schetsen en ontwerpen. Pastelpotloden bieden de bijzondere uitstraling van pastel in een praktische vorm van een potlood. Hierdoor kun je er relatief schoon mee werken. Ook is makkelijk om details aan te brengen. Pastelpotloden zijn net als pastelkrijt uitstekend te mengen en uit te vegen. Ons advies is wel om na het werken met pastelpotlood je eindresultaat te fixeren.

Pastelpotloden kopen bij De Foamtastische Huiskamer

Als brede hobbyvakhandel  kun je bij De Foamtastische Pastelpotloden kopen. In de winkel helpt ons shopteam je graag met je productkeuze.
En door onze actuele voorraden leveren wij snel. Dus online pastelpotloden kopen doe je makkelijk bij De Foamtastische Huiskamer.

Pastelpotloden set of los

De Foamtastishe Huiskamer heeft van de Pastelpotloden verschilende pastelpotloden set. Maar ben je op zoek naar een specifieke kleur om die los bij te bestellen.
Ons shopteam zoekt graag de mogelijkheden voor je uit. Dus een pastelpotloden set vind je bij De Foamtastische Huiskamer.

Pastelpotloden Faber Castell

Als trotse dealer van het merk Faber Castell heeft De Foamtastische Huiskamer de pastelpotloden Faber Castell in huis. De Faber Castell PITT pastelpotloden hebben een hoog pigmentgehalte.
De Faber Castell pastelpotloden zijn was- en olie-vrij en zijn perfect geschikt voor fijne details in pastels. Slechts minimale fixatie is vereist, waardoor de pastel tekeningen hun levendigheid van kleur behouden.
De pastelpotloden van Faber Castell hebben een uitstekende lichtweerstand en briljante kleuren. Pastelpotloden Faber Castell koop je bij de echte Faber Castell dealer De Foamtastische Huiskamer.