Puntenslijper | Gum

Een goede puntenslijper is een onmisbaar instrument

Tekenen wil je met een scherpe punt aan je potlood. Daarvoor heb je een puntenslijper nodig. Wist je dat er heel veel puntenslijpers zijn maar dat er ook grote verschillen zijn in kwaliteit? Ben je op zoek naar een puntenslijper van een goede kwaliteit dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. De Foamtastische Huiskamer heeft hele eenvoudige puntenslijpers,  tafelmodellen, elektrische puntenslijpers en puntenslijpers met 2 gaten en 2 mesjes zodat je zelf kunt bepalen onder welke hoek de punt wordt geslepen en je dus de scherpte zelf bepaalt.

Met een gum kun je ook tekenen

Met een gum veeg je weg wat je met een potlood hebt geschreven of getekend. De Foamtastische Huiskamer heeft veel verschillende gummen in haar assortiment zoals stiftgummen, kneedgummen, potloodgummen, stofvrije gummen en elektrische gummen. Door de grote diversiteit aan gummen zijn er ook steeds meer mogelijkheden voor het tekenen met gum. Het op een bepaalde manier weghalen van het getekende  om bijvoorbeeld details te creëren is ook een tekentechniek. Voor elke tekening een gum.

Vele soorten gummen koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Gummen totdat je tekening precies is zoals jij hem wilt. Gummen zijn onmisbaar. Gummen kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer. Kijk maar eens naar het assortiment in de webshop of kom lekker snuffelen in onze gezellige winkel in Goirle. Bij De Foamtastische Huiskamer is volop keuze uit kwalitatief goede materialen. Je krijgt er een persoonlijke service. Tevens staan wij voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Snuffel maar eens lekker rond en we helpen je graag bij je bestelling die vervolgens snel naar je toe komt.