Acrylverf | Art Metal | Schjerning

Art metal. Het lijkt op metaal maar is het niet

Een kunstwerk dat is gemaakt van de metalen die de aarde ons biedt, noemen we metal art. Niet alles hoeft echter te zijn wat het lijkt. We kunnen metaal gaan bewerken maar we kunnen het ook op metaal laten lijken. Dit doe je met een goede art metal verf. Art metal verf is een mooi materiaal. Het bevat heel veel metaaldeeltjes waardoor je allerlei materialen op metaal kunt laten lijken. Je kunt het op bijna alle materialen gebruiken. De verf droogt snel en is watervast.

Art metal verf koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Wil je je kunstwerk of hobbyproject een metaallook geven dan heeft De Foamtastische Huiskamer daar de juiste art metal verf voor. Kies het metaal dat je mooi vindt en De Foamtastische Huiskamer heeft de verf voor je. Diverse merken heeft ze in haar assortiment zoals Ami Art Metal verf en ES Art Metal verf van Schjerning. Alle materialen laat je op metaal lijken met deze fantastische verf.  Art metal verf kun je ook met verschillende technieken gebruiken, fijn detailwerk, stenciltechnieken en verdund met water voor het glazuren van verf. Alle kleuren kunnen onderling gemengd worden. Het is verkrijgbaar in diverse metaalkleuren.

Stel je vragen over metal art aan het shopteam van De Foamtastische Huiskamer

Enthousiast geworden? Welke metaalkleur wil jij? Bestel snel. Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer helpt je graag met de juiste keuze van jouw metal art verf. Wij doen altijd ons best je zoveel mogelijk productinfo te geven. Mocht je toch vragen hebben neem dan contact op met ons shopteam. Zij helpt u graag verder met informatie of een keuze te maken uit het uitgebreide assortiment. Je bestelling  wordt zo snel mogelijk verzonden.