Acrylverf | Cadence Twin Magic

Cadence Twin Magic geeft een heel bijzonder effect

Wat een mooie verf is Cadence Twin Magic. Er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van schilderen. Bij De Foamtastische Huiskamer zijn we heel creatief en het mooiste vinden we het als we deze creativiteit met jou kunnen delen. Daarom heeft ze een mooie collectie verf en mediums samengesteld van de beste kwaliteit. Cadence is een van deze merken maar Cadence biedt ook weer een scala aan producten. Cadence Twin Magic is een van deze mooie producten die een heel bijzondere uitstraling geeft aan jouw creatie.

Cadence Twin Magic paint heeft 2 kleur effecten

De unieke Cadence Twin Magic paint geeft een heel bijzondere uitstraling aan jouw mixed media project. Deze unieke tweekleurige iriserende metallic verf is op waterbasis. De Cadence Twin Magic paint vertoont op een lichte ondergrond een ander resultaat dan op een donkere ondergrond. De verf is zeer lichtdoorlatend en na droging krijg je het maximale effect van Cadence Twin Magic. Het kleureffect is afhankelijk van de lichtinval en de kijkhoek. Heel bijzonder. Het sterkste kleureffect wordt verkregen bij het aanbrengen van een dunne laag over een donkere ondergrond. Aangezien de Cadence Twin Magic een acrylverf is kan deze ook onderling worden gemengd met andere kleuren. Het is niet nodig de verf te verdunnen. En na gebruik kunnen de gereedschappen eenvoudig worden schoongemaakt met water en zeep. Wat een mooie aanwinst bij je hobbyspullen. Cadence twin Magic paint geeft altijd een prachtig resultaat.

Cadence Twin Magic metallic paint koop je bij De Foamtastische huiskamer

Ga voor de adembenemende kleuren van Cadence Twin Magic metallic paint. De Foamtastische Huiskamer heeft ze voor je in haar assortiment. Het assortiment vind je zowel in de winkel in Goirle als in de webshop. Wij proberen altijd zoveel mogelijk productinformatie te geven. Mocht je toch nog vragen hebben neem dan contact met ons op. Het shopteam helpt u graag verder met informatie of een keuze te maken uit de mooie collectie van Cadence waaronder Cadence Twin Magic metallic paint of uit het uitgebreide assortiment. Je bestelling  wordt dan zo snel mogelijk verzonden.