Cadence Hi-Lite

Cadence Hi-Lite geeft je decoratie een bijzonder effect

De mogelijkheden op het gebied van decoreren zijn bijna onbegrensd. Er zijn ook enorm veel producten op dit gebied. Samen met jouw creativiteit maken ze jouw project uniek. Zo heeft Cadence vele soorten verf en mediums van een hoge kwaliteit om vele bijzondere effecten te creëren. Cadence Hi-Lite Magic geeft zoals de naam al zegt, een magisch effect. Het is een speciale effectverf voor metallic accenten. Op een eenvoudige manier geef je jouw hobbyproject een eigen fraaie uitstraling.

Cadence Hi-Lite Magic Metallic geeft jouw project een unieke fraaie uitstraling

Cadence Hi-Lite Magic Metallic is een speciale effectverf op waterbasis. Het is een  decoratieve verf die klaar is om te gebruiken. Afhankelijk van je ondergrond of grondkleur geeft het verschillende kleuren en iriserende glitters. Meestal wordt de kleur zwart op de ondergrond gebruikt om de kleur te zien glanzen want je ziet het meeste effect op een donkere ondergrond. Het beste kun je Cadence Hi-Lite Magic Metallic met een spons of een doek opbrengen. De prachtige decoratieverf Cadence Hi-Lite Magic Metallic kun je o.a. gebruiken op hout, mdf, canvas, gips, gipsplaat, hars, was, muur, stof, leer, piepschuim, keramisch porselein, polymeerklei, aquarelpapier en metaal. Het kan gemakkelijk worden schoongemaakt met water en zeep als het nat is. Je kunt het gebruiken voor decoraties binnen en buiten.

Cadence Hi-Lite Magic acryl shop je makkelijk online

Creatief bezig zijn biedt heerlijke ontspanning. Cadence Hi-Lite Magic acryl maakt jouw werk helemaal af. In onze webshop vind je volop keuze in materialen voor jouw creatieve hobby. En voor jouw gemak bestel je hem online.