Ecoline

Ecoline is een hoogwaardige niet-watervaste inkt in heel veel kleuren

Wat zijn er veel mogelijkheden op het gebied van schilderen. En wat zijn er ook vele mooie producten op dit gebied. Vind je kwaliteit belangrijk? De Foamtastische Huiskamer heeft een enorme collectie verf, mediums, inkten  van de beste kwaliteit in verschillende merken, hoeveelheden en prijscategorieën. Ecoline is zo’n mooi product. Ecoline is een vloeibare, gebruiksklare aquarelverf. Het hoort bij de niet-watervaste inkten en is in veel kleuren verkrijgbaar. Deze kant-en-klare vloeibare waterverf is geschikt voor een veelvoud aan creatieve toepassingen.


Ecoline verf is een verf met unieke eigenschappen

Ecoline verf is een uniek product. Het wordt gebruikt door jong en oud. Ecoline verf is er in heel veel heldere kleuren, transparant en perfect mengbaar. Ecoline verf hecht prima op aquarelpapier, tekenpapier en karton. Het beste is het om werkstukken voor kleurbehoud in een tekenmap te bewaren. Ecoline kan op veel verschillende manieren op papier worden aangebracht, bijvoorbeeld met een penseel, airbrush, tekenpen of in combinatie met met de Ecoline Brushpen. Uiteraard is het ook mogelijk om op andere soorten papier te werken, maar met aquarelpapier creëer je het beste eindresultaat. Je kunt ecoline ook op canvas en canvasboard gebruiken. Ecoline verf is kant-en-klaar en dus gemakkelijk in het gebruik, ook door de handige verpakking. Het flesje is rond en de dop is voorzien van een pipet. Hiermee kun je de Ecoline eenvoudig doseren, maar door de brede opening is het ook nog steeds mogelijk om direct uit het potje te werken. Ecoline verf droogt binnen enkele minuten.


Talens Ecoline koop je Bij De Foamtastische Huiskamer

Bij De Foamtastische Huiskamer zijn we heel creatief en het mooiste vinden we het als we deze creativiteit met jou kunnen delen. Talens Ecoline koop je bij De Foamtastische Huiskamer. Alle kleuren kun je los kopen maar De Foamtastische Huiskamer heeft ook sets te koop. Wil je meer informatie over Talens Ecoline of heb je andere vragen? Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar om hun passie over te brengen, je te helpen om een keuze te maken of te helpen bij je bestelling. Kom eens kijken in onze winkel in Goirle of kijk in onze webshop naar het uitgebreide assortiment. Wij zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.