Montana Effect Metallic

De Montana Gold Metallic hoog dekkend, slijtvast en metallic effect

De Montana Gold Metallic is een spraypaint met de modernste verf technologie in metallic effect kleuren. Niet alleen zijn de spuitbussen ideaal voor toepassing op functionele objecten zoals fietsen en meubels, ze kunnen ook een metallic effect toevoegen aan elk creatief of artistiek project. De lak droogt op als zijdeglans.

Bij ons vind je een ruim assoritment Montana Spraypaint en zeker ook de Montana Gold Metallic

De Montana GOLD Metallic is een oplosmiddelhoudende, nitro-acryl verf. Door de hoge dekking en korte droogtijd is de Montana Gold Metallic de perfect paint voor jouw cosplay project. Maar doordat deze spraypaint ook weer- en slijtvast is wanneer hij volledig droog en uitgehard is, is het gewoon een must have voor iedere crafter, Want de Montana Gold Effect spraypaint is perfect voor universeel gebruik - het kan worden toegepast op vele oppervlakken zoals canvas, beton, baksteen, hout, karton enz.

Montana Gold Metallic in zilver en goud

De Montana Gold zilver en goud mat zijn metallic kleurtinten die slijtvast en weerbestendig zijn. De metallic zilver en goud zijn wel minder glanzend in vergelijking met Montana GOLD Chrome Effect kleuren. Maar doordat metallic kleuren in een diepere laag zitten van de verf blijf het metallic effect van de Montana Gold Metallic zilver en goud ook beter behouden.

Het Montana Low-Pressure-systeem maakt een zacht en gemakkelijk gebruik mogelijk voor een perfecte controle over de blikken en lijnen. Compatibel met de Montana Level Caps.

Op welke oppervlakken kan Montana Effect Metallic het beste gebruikt worden?

De metallic lakken kunnen gebruikt worden op papier, karton, canvas, hout, glas, metaal, keramiek, porselein, steen, acryl en andere overschilderbare materialen.