Olieverf Cobra | Talens

Talens olieverf op waterbasis is van topkwaliteit

Wil je gebruik maken van de voordelen van olieverf maar niet de nadelen van olieverf ondervinden? Dan is er Talens olieverf op waterbasis voor u, Cobra. Wat een mooi product. De Foamtastische Huiskamer vindt het fijn Talens olieverf op waterbasis in het assortiment te hebben. Talens olieverf op waterbasis werkt in principe hetzelfde als gewone olieverf maar je hoeft geen terpentine te gebruiken om de verf te verdunnen of om je gereedschap mee schoon te maken. Dus geen vervelende geur van terpentine meer maar gewoon water gebruiken. Alleen de beste pigmenten en oliën worden gebruikt zodat Talens olieverf op waterbasis een watervermengbare olieverf is van kunstenaarskwaliteit.

Cobra olieverf heeft de voordelen van olieverf en waterverf in een product

Cobra olieverf kun je verdunnen met water. Het droogt iets sneller dan olieverf maar niet zo snel als waterverf omdat er wel oliën in zitten. Deze bewerkte oliën stoten het water niet af, maar laten zich ermee vermengen. Ieder pigment reageert anders op de combinatie met olie dus niet elke kleur droogt even snel. Wel kun je het droogproces versnellen met een medium. Cobra heeft speciale mediums voor Cobra olieverf. Cobra olieverf kun je ook gebruiken in combinatie met traditionele mediums, olieverf en oplosmiddelen maar het kan ook met water wat een groot voordeel is. Met Cobra olieverf kun je de bekende olieverf technieken gebruiken zoals bijvoorbeeld de nat-in-nat techniek of gelaagd schilderen. Ook kun je Cobra olieverf in combinatie met gewone olieverf gebruiken. Je hoeft dus niet je verzameling olieverf tubes weg te doen en alles in een keer aan te schaffen. Let wel op dat je maximaal 30% traditionele olieverf mag toevoegen om de watervermengbare eigenschappen van de Cobra olieverf te behouden.


Cobra olieverf op waterbasis koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Wil jij aan de slag met olieverf, maar niet met terpentine of agressieve middelen? Bestel dan nu Cobra artist olieverf op waterbasis bij De Foamtastische Huiskamer. De Foamtastische Huiskamer heeft Cobra olieverf op waterbasis in 70 transparante, halftransparante, halfdekkende en dekkende kleuren. Deze kleuren hebben allemaal de hoogste graad lichtechtheid.
Cobra olieverf op waterbasis en een gemakkelijk te verwerken waterverdunbare olieverf die milieuvriendelijk is, terwijl je kunstwerk toch het uiterlijk en de kracht van olieverf behoudt. Als je vragen hebt over Cobra olieverf op waterbasis of over andere hobbymaterialen, staan wij voor je klaar. We hebben een groot assortiment voor je beschikbaar in de winkel in Goirle en in de webshop.  We zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.