Wax | Paste | Mousse

Met wax paste krijg je de mooiste effecten

Wax paste is een afwerkingsproduct dat een bepaald effect creëert. Het doel van een wax paste kan zijn om een oppervlak te beschermen maar ook om daarbij een bepaald effect te creëren. Er hoeft dus niet perse verf op de ondergrond te zitten maar je kunt ook een bepaald effect creëren rechtstreeks op een materiaal. Met de vele soorten wax paste kun je alle denkbare effecten op bijna alle ondergronden maken. De Foamtastische Huiskamer heeft allerlei soorten wax paste in haar collectie om de meest uiteenlopende effecten te creëren. Geef je creativiteit een boost. Kijk naar het assortiment van De Foamtastische Huiskamer en maak de mooiste creaties.

De Foamtastische huiskamer heeft allerlei soorten wax hobby

Bij hobbymaterialen worden er allerlei namen gegeven aan het materiaal dat een mooi dun laagje creëert, een wax hobby, een paste of een mousse. Wat belangrijk is is welk effect je wilt creëren en wat je te bewerken ondergrond is. Wax hobby kan blank of gekleurd zijn maar meestal zorgen allerlei toevoegingen voor een mooi effect zoals bijvoorbeeld het toevoegen van metallic kleuren of een antiekeffect. Een wax hobby is gemakkelijk aan te brengen met je vingers, een spons of een zachte borstel of doek en gemakkelijk uit te poetsen. Het kan op bijna alle materialen en soorten verf. Je gebruikt wax hobby bijvoorbeeld bij hobby’s als koude was technieken, mixed media, glaceren, foto’s beschermen, lijsten en meubeldecoratie.

Embellishment mousse geeft prachtige accenten

Embellishment mousse is een romige pasta waarmee je mooie accenten kunt aanbrengen op je creatieve projecten. Embellishment mousse geeft een unieke gladde metallic glans. Embellishment mousse is zeer geschikt om samen met mask stencils (sjablonen) te gebruiken. Je kunt het ook gebruiken met water. Je kunt er dan mee schilderen of het verstuiven. Je brengt embellishment mousse aan met een paletmes, een penseel, je vingers of een sponsje. Wat zijn er veel mogelijkheden en wat zijn er veel hobbymaterialen. De Foamtastische Huiskamer helpt je graag. Ze beantwoordt je vragen, geeft ideeën of helpt bij je bestelling. Je bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden.