Glaswerk

Het zelf decoreren, pimpen van glzen schaaltjes en glazen potjes is erg leuk. Je maakt zo een prachtige schaaltje voor moederdag of een lantaarn voor Haloween.

Glas potjes versieren voor ieder seizoen

In ieder seizoen kun je heel leuk glas potjes versieren. Zo kun je ze kleuren met glas en porcelein stiften. Of glas potjes versieren met decoupage en rijst papier. En na het versieren van een glaspotje kun je hem verder decoreren met bijvoorbeeld een 3d liner. Zo heb je een glaspotje voor bijvoorbeeld Haloween.

Glazen potjes verven?

Dat kan bijvoorbeeld prima met de satiné verf van Viva Decor. Door met deze verf glazen potjes verven krijg je een prachtig matglas effect.  Maar ook met de A-color kun je heel goed glazen potjes verven.

Lantaarn glas koop online

Ben je op zoek naar een leuke glazen lantaarn. Niet te groot en niet te duur. De Foamtastische Huiskamer heeft verschillen lantaarn glas online kopen. Je kunt ze zelf decoreren met bijvoorbeeld decoupage papier of verf. Maar ook zonder decoratie is een lantaarn glas met metalen hanger erg leuk voor bijvoorbeeld in een zomerse tuin.

Glazen potjes kopen

Wil jij een leuke schudbol maken van een glazen potje. Dan zoek je een adres voor glazen potjes kopen. Bij De foamtastische Huiskamer hebben we verschillende maten. Vul ze met water en glycerine en zo maak je jouw eigen schudbol.

Glazen schaaltje

Een glazen schaaltje is altijd een leuk basis product om zelf te decoreren. Onder een glazen schaaltje kun je bijvoorbeeld een foto plakken en hem dan verder oppimpen met A-color glasverf. Zo maak je een glazen schaaltje echt persoonlijk.