Eieren

Plastic ballen die open kunnen of andere leuke vormen zijn handige basismaterialen voor je hobby. De plastic ballen, hartjes, eieren etc. zijn beschikbaar in verschillende maten. De Foamtastische Huiskamer heeft deze plastic ballen om te vullen in verschillende maten.

plastic Ei kopen

Wil je voor jouw project plastic eieren kopen? De Foamtastische Huiskamer biedt je een grote collectie voor plastic eieren kopen. Dus in welke maat je een plastic ei zoekt bij de Foamtastische Huiskamer kun je plastic ei kopen.

plastic eieren transparant

Bij de Foamtastische Huiskamer vind je verschillende plastic eieren transparant. Deze plastic eieren transparant zijn er in verschillende maten. Je kunt plastic eieren transparant bijvoorbeeld kleuren met acrylverf, spraypaint maar ook prachtig met alcoholinkt.
Zo blijven de plastic eieren transparant maar krijgen ze toch kleur.

plastic eieren om te vullen

Zoek je een leuke verpakking voor een verjaardagstraktatie. Kies dan uit de collectie van De Foamtastische Huiskamer voor plastic eieren om te vullen. Doe er bijvoorbeeld smarties in en maak er een leuk lint aan. Zo is ieder kind blij met deze plastic eieren om te vullen.