Medaillons

Plastic ballen die open kunnen of andere leuke vormen zijn handige basismaterialen voor je hobby. De plastic ballen, hartjes, eieren etc. zijn beschikbaar in verschillende maten. De Foamtastische Huiskamer heeft deze plastic ballen om te vullen in verschillende maten.

plastic Medaillons kopen

Wil je voor jouw project plastic Medaillons kopen? De Foamtastische Huiskamer biedt je een grote collectie voor plastic Medaillons kopen. Dus in welke maat je een plastic Medaillons zoekt bij de Foamtastische Huiskamer kun je plastic Medaillons kopen.

plastic Medaillons transparant

Bij de Foamtastische Huiskamer vind je verschillende plastic Medaillons transparant. Deze plastic Medaillons transparant zijn er in verschillende maten. Je kunt plastic Medaillons transparant bijvoorbeeld kleuren met acrylverf, spraypaint maar ook prachtig met alcoholinkt.
Zo blijven de plastic Medaillons transparant maar krijgen ze toch kleur.

plastic Medaillons om te vullen

Zoek je een leuke verpakking voor een verjaardagstraktatie. Kies dan uit de collectie van De Foamtastische Huiskamer voor plastic Medaillons om te vullen. Doe er bijvoorbeeld smarties in en maak er een leuk lint aan. Zo is ieder kind blij met deze plastic Medaillons om te vullen.