Medaillons

Bij Foamtastic Crafts bieden we een uitgebreide selectie plastic medaillons die ideaal zijn voor diverse hobbyprojecten. Deze transparante medaillons kunnen geopend worden en gevuld met verschillende materialen, zoals kleine decoraties, kralen of zelfs foto's. Ze zijn perfect voor creatieve decoraties tijdens feestdagen, speciale evenementen of als unieke cadeauverpakkingen.

Verschillende maten en vormen
Onze plastic medaillons zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waardoor je gemakkelijk de juiste medaillon voor jouw project kunt vinden. Ze zijn transparant, zodat je ze kunt vullen of versieren op jouw manier. Schilder ze met acrylverf, voeg glitter toe, of gebruik alcoholinkt voor een mooie en kleurrijke afwerking.

Perfect voor feestdagen en decoraties
Plastic medaillons zijn ideaal om te gebruiken als decoratie voor kerst, Pasen, of zelfs verjaardagen. Vul ze met leuke kleine accessoires, snoepjes of kerstdecoraties, en hang ze in de boom of aan cadeautjes voor een extra feestelijke touch. Voor Pasen kun je de medaillons vullen met kleurrijke veren of kleine eieren om een leuke tafeldecoratie te maken.

Creatieve tips voor plastic medaillons
Gebruik een plastic medaillon om een herinnering vast te leggen door het te vullen met foto’s of kleine souvenirs.
Maak gepersonaliseerde kerstdecoraties door de medaillons te vullen met glitter en miniatuurfiguren.
Combineer ze met verf en glitter om unieke bedankjes te creëren voor speciale gelegenheden.