Avery Z-design sticker

Met het thema Decorate your life heeft Avery Z-design een prachtige collectie stickers. Heel veel soorten  etiketten, letters, cijfers en andere leuke figuren voor heel veel verschillende toepassingen.

Stickers bestellen bij de hobbywinkel

Ben je op zoek naar stickers om je agenda, buletjournal te verfraaien of als leuke decoratie op een kaart of scraplayout. Door de ruime collectie is stickers bestellen bij de hobbywinkel De Foamtastische Huiskamer een goede keus. Online rondneuze tussen al die leuke design en dan makkelijk je Avery Z-desing stickers bestellen kan bij De Foamtastische Huiskamer. Snelle levering door actuele voorraad.

Bullet journal stickers

Het bijhouden van een bullet journal is een heerlijke hobby. Je kunt je bullet journal helemaal zelf maken of je koopt een basis bulletjournal. Maar met onze Avery Z-design Bullet journal stickers wordt hij pas echt een prachtig. Deze bullet journal stickers van Avery Z-design geven je geschreven tekst nét even een extra detail mee, om het geheel nog mooier te maken.

Waar gebruik je Avery Z-design stickers voor

Maak je eigen bulletjournal of creatieve agenda nog flitsender. Geef je kaart of scraplayout net dat beetje extra. De Avery Z-design stickers zijn echt overal toepasbaar. Ook om bijvoorbeeld de kinderen in je klas te belonen voor hun prachtige werk. Een tekening voor oma plak je zeker voor met deze leuke stickers.
Maar in de collectyie zitten ook handige letterstickers en bijvoorbeeld etiketten voor je zelf gemaakte jam. Al met al zijn de Avery Z-design stickers een must have voor iedereen.