Marabou veer

De Marabou veren zijn te koop bij de Foamtastische Huiskamer!
Bij het maken van onze foamkronen en foamwigs maken we vaak gebruik van deze Marabou veren. Maar natuurlijk kun je die ook zo dragen tijdens carnaval of op een heerlijk thema feest.
Deze Marabou zijn donsveren, soms zitten ze aan een grote streng, maar we hebben ook zakjes met losse veertjes. Hierdoor zijn ze erg leuk om verschillende outfits af te werken voor wat extra details!

Mooi versieren met prachtige Marabou veren

Een feestkleding accessoire die goed moet kloppen met de rest van je feestoutfit kan soms moeilijk te vinden zijn. Met deze veren is het erg makkelijk en vooral erg leuk om uw eigen assesoires of kleding te versieren om de feest outfit helemaal af te maken!
Wij hebben een groot assortiment van prachtige kleuren Marabou veren in onze winkel De Foamtastische Huiskamer. Vooral veel kleuren zijn erg leuk samen. Denk zo aan een prachtige natuurlijke combinatie van Groen en rood, of een zachte combinatie van blauw en paars!
Het is eenvoudig om 2 Strengs van verschillende kleuren in elkaar te draaien zodat de kleurcombi van jouw wens ontstaat. Bedrijven en verenigingen doen dit vaak om zo de bedrijfskleuren of clubkleur inde veren te vangen. .
De Marabou veren zijn ook erg leuk te gebruiken voor Fursuits! En daarom vind je marabou ook bij De Foamtastische Huiskamer.
De Marabou veren zijn een erg mooie kwaliteit en ook erg mooi in combinatie met ons foam! Verschillende foam pruiken of hoofdtooien kunnen worden opgevrolijkt met de Marabou veren!