Cadence Color Mist

Cadence Color Mist is een hoogwaardige inkt op waterbasis voor zacht en kleurrijk blenden en stempelen. Door de speciale samenstelling is Cadence Color Mist geschikt om keer op keer zacht te blenden met een effen, gelijkmatige en streepvrij effect. Cadence Color Mist kan het beste worden aangebacht met een spons, schuimpenseel of sponsstokje. Gebruik deze prachtige Cadence Color Mist voor het maken van kaarten, Mixed Media projecten, scraplayouts en stempel projecten. Maar natuurlijk kun je dit op nog veel meer gebruiken. Want de Cadence Color Mist is te gebruiken op papier, karton, poreuze producten om ze te voorzien van een mooie en neutrale achtergrond. Druk met de spons, of het sponsstokje op de bovenkant van het  sponskussen dat in het potje zit. Het mooiste resultaat krijg je door deze Cadence Colormist in cirkelvormige bewegingen te vewerken.
Cadence Color Mist is niet giftig en gecertificeerd volgens EN 71 & CE

De kleuren van de Cadence Color Mist zijn helder en transparant. Daardoor zijn ze ook prachtig over elkaar heen te blenden.
Cadence Color Mist is een prachtig aanwinst op het assortiment aan stempel inkten in onze hobbywinkel in Goirle. Door onze actuele voorraden weet je zeker dat je jouw bestelling snel in huis hebt. Onze klantenservice wordt beoordeeld met een 9,5. Dus kwaliteit in product en service.