Fimo klei

Ben je op zoek naar FIMO klei? Dan ben je bij de Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. FIMO klei is een kunstof boetseerklei die met name gebruikt wordt door hobbyisten en professionals. De klei is beschikbaar in 85 verschillende kleuren en kleine verpakkingen en is onderling perfect mengbaar. Er zijn 3 soorten FIMO klei namelijk:
  • FIMO klei Classic
  • FIMO klei Soft / Kids
  • FIMO klei Effect

FIMO Klei online kopen

FIMO klei Soft en Effect zijn zachter en makkelijker kneedbaar. FIMO wordt veel gebruikt voor het maken van sieraden, kralen, beeldjes en andere decoraties. FIMO klei Classic is eenvoudig zachter te maken met FIMO Mix Quick!! De Fimo klei hardt niet bij kamertemperatuur. Een boetseerwerk kan in een half uur gebakken worden op 110°C. Het bakken kan in een standaard keukenoven gedaan worden. De FIMO klei wordt pas hard als deze is afgekoeld. Na het bakken kunt u de FIMO klei nog aflakken met glanslak voor een nog mooier resultaat.

FIMO klei online bestellen

FIMO klei online bestellen doe je bij De Foamtastische Huiskamer en je kunt snel aan de slag. Wij hebben een groot assortiment op voorraad en garanderen je een snelle levering. Heb je vragen, neem dan zeker contact met ons op. Het team staat voor je klaar, we helpen je graag.

Wat kun je doen met FIMO klei

Met Fimo klei kun je heel veel leuke dingen maken. Zoals kleine geschenkjes, leuke tafeldecoraties, vazen, thuis decoratie, kerstdecoratie, paasdecoratie, oorbellen, kettingen, armbanden, bloemetjes, enz. enz..
Met Fimo klei kun je heel makkelijk werken en het resultaat is ongelooflijk mooi! FIMO klei is een kunststof boetseerklei.
EN het belangrijkste is dat je met Fimo klei gewoon thuis alles kunt maken.
Je kunt je oven van thuis gebruiken zonder problemen.