Foamtastic | Craft Foam Clay

Craft Foam Clay Polyprops is zeer licht van gewicht en kan gebruikt worden als klei. Hierdoor is Foam Clay perfect voor het maken van details op EVA Foam armors, props en wapens. Eigenlijk kan je Foam Clay voor vrijwel alle soorten creatieve projecten gebruiken. Nadat je Craft Foam Clay creatie af is, hoef je deze alleen maar een paar uur te laten drogen op kamertemperatuur. Nadat de Craft Foam Clay droog is kun je deze zelfs met een houtbrander van verschillende texturen voorzien zoals dat ook met EVA Foam kan. Het kan ook gebruikt worden om naden in je EVA Foam op te vullen.

Je maakt unieke details met de Craft Foam Clay Polyprops

Craft Foam Clay is een makkelijk verwerkbaar product. Je haalt het uit de verpakking en kunt beginnen met vormen. Craft Foam Clay Polyprops blijft aan zichzelf plakken, waardoor het makkelijk is om stukjes bij te voegen. En als je klaar bent dan laat je je creatie van Craft Foam Clay Polyprops op kamertemperatuur enkele uren drogen. Wil je na het drogen toch nog Craft Foam Clay toevoegen dan is dat geen probleem. Zorg er voor dat je de overgebleven Craft Foam Clay Polyprops weer luchtdicht in de inbegrepen zak en het potje bewaard en deze niet in de zon zet, anders droogt deze uit.

Craft Foam Clay online bestellen bij De Foamtastische Huiskamer

Wil je je Craft Foam Clay online bestellen vanuit huis? Dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. We hebben een ruime collectie op voorraad en een snelle levering. Heb je een vraag? Mail of bel ons en we staan voor je klaar. Kom je liever lang in onze winkel in Goirle? Dan zien we je graag.