Silk Clay

Silk Clay is een zijdezachte klei, het is een zelfhardende, buigzame, zachte en lichtgewicht klei, dat een zachte en rubberachtige textuur behoudt als het droog is. Wij hebben een groot assortiment silk klei om te kopen. Van losse potjes tot verzameldozen Slik Clay, boetseerpakketjes en modelleervloeistoffen. Met Silk Clay kun je eenvoudig werken, hier enkele voordelen:
  • Makkelijk te kneden (geen kracht nodig)
  • Droogt aan de lucht op (afbakken niet nodig)
  • Zeer licht
  • Silk Clay kun je gebruiken op hout, kunststof en zelfs op textiel.

Complete assortiment Silk Clay bij De Foamtastische Huiskamer in Goirle

Wil je graag Silk Clay online bestellen dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het goede adres. Want in onze online shop hebben we actuele voorraden waardoor we de Silk Clay, boetseerpakketje en modeleervloeistoffen snel aan je kunnen leveren. Je zoekt het op je gemak thuis uit, besteld online en wij leveren het zo snel mogelijk. Zo kun je vlug starten met je nieuwe project.

Silk Clay boetseerpakket kopen

Ben je op zoek naar een leuk cadeau of voor jezelf? Kijk dan eens bij de complete boetseerpakketen met leuke thema's om zelf te maken. In het pakket is alles aanwezig wat je nodig hebt. Met op de achterkant van de verpakking een duidelijke en eenvoudige uitleg. Neem een kijkje bij de pakketen en bestel. Door onze up to date voorraad en snelle levering kun je snel aan de slag met je uitgezochte pakket. Heb je vragen? Bel of mail ons, onze ladies van De Foamtastische Huiskamer staan voor je klaar.

Silk Clay - Creamy bij De Foamtastische Huiskamer

Silk Clay Creamy is een fantastische manier om te decoreren. Een soort van slagroom op de taart, maar dan voor niet-eetbare creaties. Deze modelleervloeistof zit in een spuitzak met een handig mondstuk. Droogt mat op en is stabiel op kamertemperatuur. Klei droogt aan de lucht in 2-24 uur afhankelijk van de dikte. kan gebruikt worden voor fijne details op karakters gemaakt van Silk Clay of om details in reliëf te maken. In elke set zitten 6 kleuren, elke tube bevat 35 ml.