Collall lijmen

Tegenwoordig kun je alles lijmen. Maar met welke lijm plak je de klus? Let goed op als je aan het plakken gaat. Lijmklussen mislukken meestal door de verkeerde lijmkeuze of verwerking. Kijk eerst welk materiaal je onder welke omstandigheden gaat lijmen en bepaal dan je lijmkeuze. Ga je buiten of binnen lijmen, moet de lijm snel of langzaam drogen, ga je over de lijm heen schilderen, moet de lijm hitte- of waterbestendig zijn. Maak de te lijmen oppervlakken goed schoon, droog en vetvrij, verwijder roest, verf of andere ongerechtigheden. Breng vervolgens de lijm gelijkmatig op, dan staat niets een sterke hechting in de weg.

Bestellen Collall lijmen doe je bij De Foamtastische Huiskamer

Collall heeft een groot assortiment aan verschillende lijmsoorten. Voor elke toepassing en voor elke soort hobbymateriaal is er een specifiek lijmproduct. De juiste keuze is belangrijk om een mooi eindresultaat te verkrijgen. Heb je een algemene lijm nodig dan kun je kiezen voor alleslijm. Dit is transparante alleslijm op oplosmiddelbasis.
  • Eigenschappen: vocht en waterbestendig. Sneldrogend, sterke verlijming.
  • Toepassing: verlijming van papier, karton, kurk, hout, textiel, glas, steen, keramiek, leer, en diverse kunststoffen.
  • Let op: lijm op basis van een oplosmiddel kan (gelakte) voorwerpen aantasten.
  • Geschikt voor gebruik vanaf 6 jaar onder begeleiding van een oudere.

Groot assortiment collall lijmen

Knutselen, scrapbooken of kaarten maken, dat gaat niet zonder een goede lijm. Met de lijmen van Collall heb je een uitstekend product in handen. De lijmen zijn geschikt voor alle doeleinden. Van mozaïeklijm tot hobbylijm en van boekbinderslijm tot textiellijm. Bekijk ons assortiment en kies de beste lijm voor je project. Heb je vragen over welke lijm je het beste kunt kopen? Neem even contact met ons shopteam op, ze helpen je graag.