Team & Inspiratie

Het team van Foamtastic Crafts  | Schmink & Cosplay | WorkshopsGoirle | IndigoBluNL probeert je je op vele manieren te inspireren.

Blog
Zo hebben we een blog waarin onze teamleden je bijpraten over projecten waar ze mee bezig zijn. Vaak stap voor stap uitgelegd met heel veel beeldmateriaal. Dit zijn cosplay gerelateerde proejcten, maar ook projecten die te maken hebben met schilderen, mixed media, powertex en heel veel meer.

DIY Inspiratie
Binnen onze webshop is een apart deel ingericht voor DIY inspiratie pagina's. Aan de hand van stan voor stap uitleg laten we je zien hoe je een bepaald project maakt voor bijvoorbeeld pasen, kerst of feestelijk kado.

Tips & Trics
Tijdens onze projecten lopen ook wij tegen uitdagingen aan. Of we krijgen een vraag van een klant die nader onderzoek behoeft. Daarvoor hebben op onze website een aparte hoek ingericht met ons team helpt pagina's. Meer technische onderzoeken naar projecten en uitdagingen die je tijdens het craften tegen komt. Heb jij een specifieke vraag die je onderzocht wil hebben, stuur hem naar info@hobby-art.nl en dan plannen wij hem in om te gaan onderzoeken.

Ben jij een creatieveling die graag een bijdrage leveren aan onze tips&trics, inspiratiepagina's of ons blog. dat kan stuur een mail naar info@hobby-art.nl en wij nemen contact met je op.

Trainingen &  Events
Naast onze producten, inspiraties en tips&trics bieden wij workshops aan voor foamwork, thermoplasten, facepainting en nog veel meer. Niet alleen voor particulieren, maar zeker voor de professionele partijen kunnen wij (op maat) trainingen verzorgen.

Speciaal voor (cosplay) conventies, workshops en productreviews etc werken wij met een team cosplayers ( Foamtastic Cosplay Crew ) die bekend staan om hun uiteenlopende kennis van materialen en technieken. Een aantal van hen neemt deel aan nationale en internationale cosplaywedstrijden of heeft voor game-uitgevers gewerkt.

Nieuwsbrieven & Social Media
En natuurlijk versturen wij geregeld nieuwsbrieven met nieuwe producten in inspriatieprojecten. En staan onze social media kanalen vol met leuke weetjes, producten en filmpjes. Heb je geen social media geen probleem. Bekijk onze social wall.
Op ons eigen youtube kanaal vind je heel veel inspiratie van ons en leveranciers. En op onze twitch, facebook en insta gaan we geregeld live met speciale (cosplay)projecten.


Alles om jouw te helpen je creativiteit een powerboost te geven.