Brushpennen

Brushpennen zijn er in vele soorten en diktes. Van watervaste handletter brushpen tot aquarelmarker.

Brushpen online los of als set bestellen

Wil je een brushpen online kopen? Dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. De pennen zijn zowel los als in een setje verkrijgbaar. Heb je interesse in de ecoline brushpennen? Hierin is dubbelgeconcentreerde ecoline opgenomen. De kleuren zijn daardoor bijzonder helder. Ecoline is een vloeibare aquarelverf. Je kunt het in een heel groot aantal kleuren bestellen. Ook is dit product uitstekend te mengen. Verder is het heel transparant. Als je benieuwd bent naar de mogelijke kleuren, dan kun je op onze website een complete kleurenkaart downloaden.

Een brushpen kopen

Is het werken met de Brush pen nieuw voor jou? Heb je hierin een nieuwe uitdaging gevonden? Wij vinden deze pennen zelf heel handig en we knutselen er graag mee. De pen is gevuld met een ecoline op basis van kleurstof. Heel kenmerkend voor de brushpen is de flexibele penseelpunt. We horen vrijwel nooit dat klanten aan deze pen moeten wennen. Hij is namelijk heel vriendelijk en praktisch in gebruik. Je kunt hem ook prima meenemen onderweg. Werk je op een plek die absoluut schoon moet blijven? Dat lukt je met de brushpennen zeker. Je hebt ook niet te maken met geurtjes, want hij is totaal geurloos. Je doet de dop van de pen en je kunt meteen beginnen. Waar je ook bent. Omdat de penseelpunt zo flexibel is, kun je zowel dik als dun schrijven. Ook de dunste lijntjes zijn prima te maken met deze pen. Druk gerust iets harder op de punt, want dat kan totaal geen kwaad.

Brushpen online kopen

Een brushpen kopen gaat je heel veel mogelijkheden opleveren. Dit is echt een product waar je ontzettend veel kanten mee op kunt. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om met de brush pen hele vlakken in te kleuren. Houd de pen dan wel schuin. Het is geweldig om te zien hoe de kleuren onderling mengen, prachtig gewoon. Is de penseelpunt nu op een bepaald moment vermengd met een andere kleur, dan pak je even een stukje papier of een tissue. Daar teken je op en de andere kleur trekt er zo weer uit.