Tombow ABT Dual Brush pen

De Tombow ABT Dual brushpen is de meeste bekende aquarelmarker. Tombo marker
Tekenaars, handletteraars, illustrators hebben met de Tombow Dual Brush ABT serie een ideale gereedschap in handen!
De fijne punt is perfect voor consistente lijnen en nauwkeurige tekeningen, en de tweede punt ('brush') is zeer flexibel inzetbaar als penseel of kwast: duurzaam, en toch zacht. De ABT serie is water-gebaseerd en zijn aqarelleerbaar, geurloos en niet-giftig. De ABT pennen zijn geschikt voor stempelen, het maken van kaarten, maar zijn ook zeer populair onder striptekenaars, schetsartiesten, grafici enzovoorts. Een basisproduct voor jouw creatieve en grafische projecten.


Tombow Abt Dual Brushpen, liners op waterbasis. Voor prachtige tekeningen.

De Tombows hebben twee verschillende punten: een flexibele penseelpunt en een harde nylontip. De fijne punt (lijndikte 0,8 mm) wordt overal gebruikt waar exacte lijnen gevraagd zijn, de tweede punt (lijndikte 0,8 mm - 3,3 mm) is breed en net zo flexibel als een penseel. Beide punten zijn zelfreinigend na het mengen van kleuren. De Tombow ABT pennen zijn een van de weinige niet-alcohol markers waarmee u zeer goed strakke vlakken kunt inkleuren.

Deze brushpennen kunnen in elkaar gemengd worden op papier en kunnen verdund worden met water. U kunt er zelfs mee aquarelleren, door extra water toe te voegen. Het resultaat lijkt dan ook meer op aquarelverf dan inkt.

Tombow Dual Brushpennen op waterbasis

De kleuren van de Tombow markers kunnen met elkaar vermengd worden voor aquarelleren met mooi doorlopende kleuren. Tombow ABT Dual Brush pennen zijn op waterbasis zijn geschikt voor aquarelleren, comics, illustreren, kaarten, stempelmotieven, schetsen, stempelen, striptekenen, hand lettering etc. De kleuren zijn zuurvrij, niet giftig en geurloos.

Assortiment Tombow Dual Brushmarker

Het assortiment van 95 stralende, niet-lichtvaste kleuren en een blender is onlangs aangevuld met 12 nieuwe kleuren, t.w. N52 Cool Grey, 131 Lemon Lime, 401 Aqua, 910 Opal, 291 Alice Blue, N49 Warm Grey, 403 Bright Blue, 817 Mauve, 407 Tiki Teal, 803 Pink Punch, 379 Jade Green en 569 Jet Blue.