Faber Castell Pitt Artist Pennen Set

Zowel een tekenaar als bij handlettering en heel veel andere hobby's is een fineliner een basis tekenmateriaal.
De fineliner van Faber Castell zwart is een top fineliner. De Faber Castell Pitt Artist fineliner is als losse fineliners en verkrijgbaar in verschillende sets. Een set is handing om je pennen mee te nemen, maar ook om gelijk een goede start te maken met tekenen of handletteren. Je hebt dan een goede set watervaste fineliners.

Pitt Artist Pen Faber Castell Set

De fineliner van Faber Castell is Top kwaliteit finschrijver in diverse puntuitvoeringen:
  • Extra fine 0,1 (XS)
  • Superfine 0,3 (S)
  • Fine 0,5 (F)
  • Medium 0,7 (M)
  • Bulletpunt 1,5 (1.5)
  • Brush (B)
  • Softbrush (SB)
  • Kalligrafie (C)

De maataanduiding vind je op de dop van de Faber Castell Pitt Artistfineliner. De fineliners zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Vaak is dat in Pitt Artist sets, maar ook los.

faber castell fineliner set een mooie basis

Omdat de Faber Castell Pitt Artist pen in zo veel maten te verkrijgen is, is de aankoop van een faber castell fineliner set een goede start. De Faber Castell fineliner is ideaal voor schetsen, studeren en inkttekeningen. Bijzonder geschikt voor kunstenaars, ontwerpers, architecten en grafisch ontwerpers. In alle Faber CAstell Pitt artst set pennen zit Inkt met hoge lichtbestendigheid. De Foamtastische Huiskamer heeft alle varianten van de Faber Castell Fineliner set in het assortiment. Snelle levering door actuele voorraad. In de winkel geeft ons shopteam deskundig advies.

Koop een pitt artist pen fineliner set voor jaren plezier

Het kopen van een pitt artist pen fineliner set is een goede keuze. Door de lange levensduur en hoog comfort van de pitt artist pen heb je jarenlang plezier van de pennen. Je gebruikt de fineliners en pennen uit je pitt artist pen set voor allerlei hobby's, teken en schetswerk. Want na het drogen zijn je tekeningen permanent en watervast. De inkt uit de pitt artist pen is sneldrogend. De brushpens van Faber Castell hebben een vormvaste punt.


fineliner faber
fineliner faber castell
faber castell fineliner
faber castell fineliner set
pitt artist pen fineliner set
pitt artist pen fineliner S
pitt artist pen fineliner B
pitt artist pen brush faber castell
pitt artist pen
pitt artist pen set
pitt artist brush pen
pitt artist pen faber castell