Pitt Artist Fineliner XXS | XS | S

De Faber Castell fineliners uit de Pitt Artist serie zijn van top kwaliteit. De fineliners zijn er in 5 puntuitvoeringen:
XXS=0,05
XS = 0,1mm
S = 0,3mm
F=0,5 mm
M = 0,7 mm

Alle puntdiktes zijn verkrijgbaar in het zwart, sanguine en sepia. Alleen de fineliners met de S punt zijn ook verkrijgbaar in meer kleuren. De Foamtastische Huiskamer heeft al deze puntdiktes en kleuren in het assortiment in sets maar ook als losse Faber Castell fineliners.

Faber Castell Pitt Artist losse fineliners koop je bij de Foamtastishe Huiskamer

De fineliner Faber Castell XS of S zijn ideaal voor schetsen, studeren en inkttekeningen. Bijzonder geschikt voor kunstenaars, ontwerpers, architecten en grafisch ontwerpers. De inkt uit de Faber Castell Fineliner S heeft een hoge lichtbestendigheid. Lange levensduur en hoog comfort. Na het drogen zijn de resultaten met je Faber Castell fineliner permanent. De inkt is sneldrogend. De fineliner faber heeft een vormvaste punt.

Pitt artist pen fineliner S in diverse kleuren

In de serie met Pitt artist pen fineliner S zijn diverse kleuren verkrijgbaar. De gekleurde Pitt Artist Fineliner heeft dezelfde hoogwaardige eigenschappen als de zwarte fineliner.
In deze serie fineliners zijn ruim 10 verschillende kleuren beschikbaar. Bij de Foamtastische Huiskamer kun je alle kleuren los kopen. De Foamtastische Huiskamer heeft het complete assortiment van de Pitt Artist pen Faber Castell in het assortiment. Snelle levering door actuele voorraad. In de winkel kun je vele pennen van faber castell gewoon zelf testen. Ons shopteam helpt je graag met deskundig advies.