Cadence Heavy Body Gel Impasto

Creëer textuur en diepte in kunstwerken met de nieuwe Cadence Heavy Body Gel Impasto. Deze op waterbasis samengestelde gel biedt een rijke selectie aan kleuren en een hoogglansafwerking. Ideaal voor onder andere de Impasto-techniek, te denken aan de dikke strepen verf in kunstwerken als de Sterrennacht van Van Gogh. Deze gel houdt pieken uitstekend vast en mengt naadloos met andere materialen. Bovendien is de gel water- en UV-bestendig, waardoor creaties langdurig beschermd blijven.

Dikke gels op waterbasis zijn geschikt om verschillende texturen te creëren, te gebruiken in stencil, maar zeker ook met een paletmes, in bijvoorbeeld een spuitzakje etc. Je kunt de Cadence Heavy Body Gel Impasto op diverse ondergronden gebruiken. We raden vooral aan voor mixed media en 3D-effecten.

Je kunt deze gel ook gebruiken als basis voor belijnen / omlijning en dit daarna verder te bewerken met de prachtige kleuren uit de Cadence Hybrid serie of bijvoorbeeld de Cadence Gilding paint voor die extra sjieke look.

Met een inhoud van 250 ml biedt de Cadence Heavy Body Gel meer dan genoeg om prachtige kunstwerken te maken. Deze ruime hoeveelheid gekleurde, permanent, extra zwaar acrylmedium met een glanzende afwerking is een must have voor crafters. Voeg deze gel toe aan je kunstbenodigdheden en ontdek de mogelijkheden om je creaties naar nieuwe hoogten te tillen. Bestel vandaag nog en geef je kunstwerken een tastbare uitstraling.