Viva Decor Blob Paint | 90ml

Als je op zoek bent naar blobppaint, zoals bijvoorbeeld de leuke sets van Viva Decor Blobpaint, dan vind je bij De Foamtastische Huiskamer een ruime keuze. Blob Paint van Viva Decor is een 3D verf die je naar eigen fantasie of een bijpassend sjabloon kunt gebruiken.
De flesjes zijn zo gemaakt dat je er mooie grote maar zeker ook leuke kleine blobs mee kunt maken. Je kunt verschillende lagen over elkaar heen verwerken waardoor het 3D effect nog groter wordt.Tussen de verschillende lagen moet je wel voldoende tijd laten om het te laten drogen. Circa 24 uur.

Viva Decor Blobpaint in sets en los.

De Blob Paint van Viva dcor kun je bij de Foamtastische huiskamer online kopen in zowel sets als in losse flesse. De losse flessen zijn er in 2 maten 90 ml en 180ml.
Goed schudden voor gebruik! Houd de punt van het flesje verticaal boven een vlak liggend oppervlak en druk de verf uit het flesje tot de gewenste blob-maat (stipgrootte) is bereikt. Na 24 uur kan een extra laag worden aangebracht.

Blob Paint van Viva Decor online bestellen

Bestel de toffe 3D verf van Viva Decor Blob paint online bij De Foamtastische Huiskamer om snel aan de slag te kunnen. Het is helaas niet alijd mogelijk om echt zelf naar de hobbywinkel te gaan. Onze webshop is dan een ideale oplossing. Wij hebben een actuele voorraad en we garanderen je dan ook een snelle levering. Heb je nog vragen, neem zeker even contact op met onze klantenservice. We helpen je graag.