Acrylverf | Cadence Dora Metallic

Cadence Dora Metallic voor een mooi glimmend metaalachtig effect

Wat een mooie verf is Cadence Dora Metallic. Er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van schilderen. Bij De Foamtastische Huiskamer zijn we heel creatief en het mooiste vinden we het als we deze creativiteit met jou kunnen delen. Daarom heeft ze een mooie collectie verf en mediums samengesteld van de beste kwaliteit. Cadence is een van deze merken maar Cadence biedt ook weer een scala aan producten. Cadence Dora Metallic is een van deze mooie producten die een heel mooi glimmende metaalachtige laag geeft aan je creaties.

Cadence Dora is een hoogwaardige verf voor een prachtig resultaat

Cadence Dora is een hoogwaardige, watergedragen verf. Je kunt het gebruiken voor decoratieve toepassingen zowel binnen als buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en de glans is oogstrelend. Voor het mooiste resultaat adviseren we je twee maal een dunne laag van Cadence Dora aan te brengen. Nadat je klaar bent kunnen de gebruikte gereedschappen voor het aanbrengen van Cadence Dora eenvoudig worden gereinigd met water en zeep. Het product is niet giftig. Een mooie aanwinst voor je hobbyspullen. Cadence Dora geeft altijd een prachtig resultaat.

Cadence Dora metallic paint koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Voor elke creatieve hobby heeft De Foamtastische Huiskamer alle benodigdheden op voorraad zodat u snel van start kunt gaan. De Foamtastische Huiskamer heeft een zeer ruim assortiment aan verschillende producten voor je klaarstaan, zowel in de winkel in Goirle als in de webshop. De Foamtastische Huiskamer is blij de prachtige verfsoorten van Cadence en dus ook Cadence Dora metallic paint in haar assortiment te hebben. Wij proberen altijd zoveel mogelijk productinformatie te geven. Mocht je toch nog vragen hebben neem dan contact met ons op. Het shopteam helpt u graag verder met informatie of een keuze te maken uit de mooie collectie van Cadence waaronder Cadence Dora metallic paint of uit het uitgebreide assortiment. Je bestelling  wordt dan zo snel mogelijk verzonden.