Cadence distress pasta

Cadence Distress Pasta voor prachtige verouderde effecten

Heerlijk om lekker creatief bezig te zijn. Vele producten zijn er te koop  om de mooiste dingen te maken. Cadence is een van de vele mooie merken bij De Foamtastische Huiskamer. Het heeft een breed scala aan acrylverven en mediums van hoge kwaliteit met een rijk kleurengamma. Cadence Distress Pasta is een prachtige distress pasta waarmee je een schitterend verouderingseffect kunt creëren. Je kunt Cadence Distress Pasta gebruiken in veel van je projecten zoals mixed media, je art journal of op je foto’s  van je scraplayout om zomaar wat dingen te noemen. Het is een aanwinst voor je hobbymaterialen.

Distress paste kan op bijna alle ondergronden

Distress betekent het beschadigen of oud maken van papier. Distress paste is een verf op waterbasis die hele realistische ouderdomskenmerken geeft. Je kunt het gebruiken op papier, foto’s, hout, stoffen, muren, styrofoam,canvas, terracotta, beton, keramiek, metaal en nog veel meer. Het is erg eenvoudig in het gebruik. Je brengt het gemakkelijk aan met een penseel, een spons of paletmes en dat is weer eenvoudig schoon te maken met water en zeep. Het is niet giftig.

Distress Paste Cadence koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Bij De Foamtastische Huiskamer kun je bijna alles kopen wat met hobby en art te maken heeft. De Foamtastische Huiskamer is blij Cadence in het assortiment te hebben. Distress Paste Cadence hoort daar zeker bij. Wil je meer weten over de mogelijkheden van Distress Paste Cadence of heb je andere vragen? Bel of mail ons gerust. Ons shopteam staat voor je klaar met informatie of om samen met u een keuze te maken. Je bestelling  wordt zo snel mogelijk verzonden.