HexFlex | Flexbond | Seal Prime

Hexflex Primer is de perfecte basislaag voor flexibele ondergronden

Elk materiaal is te beschilderen als je een goede primer gebruikt. Hexflex Primer is een goede basislaag om flexibele producten te beschilderen. Er zijn veel producten op de markt om overheen te schilderen maar na droging zijn ze niet flexibel genoeg en zullen ze gaan crackeleren. Hexflex Primer is geschikt om het hele cosplay outfit, kostuums en andere foam voor te bereiden te beschilderen. Flexibiliteit is het dan het belangrijkste criterium en Hexflex Primer voldoet daar het beste aan.

Hexflex Sealer koop je bij Foamtastic Crafts

Ons team heeft veel testen gedaan. De beste primer, verf of sealer zijn Hexflex of Flexbond. Hexflex Sealer koop je bij Foamtastic Crafts. Een sprayprimer die ook na droging de flexibiliteit van foam aan kan is Sealprime. Heb je vragen over HexFlex sealer, primer of paint of over Flexbond of Seal Primer of over onze andere hobbymaterialen of technieken, vraag het ons stopteam. Zij staat klaar om je te helpen om een keuze te maken of te helpen bij je bestelling. Kijk maar eens naar ons uitgebreide assortiment. Je bestelling wordt snel verzonden.

Met Hexflex Paint beschilder je alle flexibele materialen

Met verf maak je elk materiaal en dus elk werkstuk af. Alle kleuren en effecten die je kunt bedenken kun je aanbrengen op je werkstuk. Er zijn enorm veel soorten verf. Voor elk materiaal is er verf die speciaal doorvoor geschikt is. Hexflex Paint is een verf voor flexibele ondergronden zoals foam want hexflex Paint blijf flexibel als het opgedroogd is maar je kunt het op vrijwel elk oppervlak aanbrengen zoals ook Worbla, Sintra, polystyreen, hout en stoffen. Hexflex Paint  is latex vrij en het plakt niet en barst niet als het droog is. De Foamtastische Huiskamer heeft diverse kleuren Hexflex Paint in haar assortiment. De kleuren zijn hooggepigmenteerd zodat het goed dekt. Hexflex Paint is een mooi product. Het is een verf op waterbasis die flexibel blijft. Je brengt het eenvoudig aan met een penseel of een spons. Bij Foamtastic Crafts vind je een variatie aan kleuren maar ook transparant Hexflex Paint die je kunt kleuren met acrylverf voor als je een specifieke kleur wilt. Je kunt de verschillende Hexflex kleuren ook met elkaar mengen. Bovendien kun je het verdunnen met water zodat je het kunt airbrushen. Kortom, Hexflex Paint is de beste flexibele verf voor jouw cosplay of kostuum.