Rusty paint | Rusty Patina

Creëer het mooiste roestige verweerde effect met rusty patina

Zoals de naam al zegt creëer je met rusty patina een roestige verweerde look. Je krijgt hiermee een stoere industriële sfeer. Je geeft met rusty patina een verweerd roest effect op meubels, vazen, potten en andere woonaccessoires maar rusty patina is ook een geweldig product voor mixed media projecten, scrapbooking en zelfs art journaling. De Foamtastische Huiskamer heeft een enorme collectie verf en mediums waaronder rusty patina. Speciaal voor het creëren van een roesteffect hebben we een ruim assortiment rusty patina. Vind je kwaliteit belangrijk? Dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres.

Rusty paint gebruik je bij de meest uiteenlopende projecten

De mogelijkheden gaan zover jouw creativiteit reikt. Geef je creativiteit een boost en kijk naar het assortiment rusty patina van De Foamtastische Huiskamer. De liefhebber van roest hoeft geen nieuwe materialen te kopen. Met rusty paint creëer je jouw eigen rusty look aan jouw materialen. Dit doe je eenvoudig met rusty paint en een kwast of spons. Bij ons ben je aan het juiste adres als je aan de slag wilt gaan met rusty paint. Het resultaat zal je verrassen.


Patina verf geeft steeds een verrassend effect

Patineren is een schitterende techniek. Je geeft een oude doorleefde look aan allerlei materialen. Voor deze mooie techniek gebruik je patina verf. Ben je op zoek naar een stoere rusty look? Kijk naar het assortiment patina verf bij De Foamtastische Huiskamer. We hebben diverse merken in het assortiment, zowel in de webshop als in onze fysieke winkel in Goirle. . Als je hier vragen over hebt staat het shopteam van De Foamtastische Huiskamer voor je klaar om deze te beantwoorden. Ook staat ze klaar voor andere hobbyvragen of om te helpen bij je bestelling. We zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.